Hvorfor bliver mit barn tilbudt at deltage ved svømmestævner?
I den daglige svømmetræning arbejder både trænere og svømmere på at forbedre svømmefærdighederne i vandet, men de fleste svømmere vil også gerne se hvor meget udbytte, deres træning har givet dem.

Derfor tilbyder Odder Svømmeklub, at svømmerne kan deltage ved forskellige stævner alt efter svømmerens niveau. Det er en rigtig god ide, at tage en snak med træneren om hvilke stævner der passer netop dit barn. Det er vigtigt, at stævnerne bliver en god oplevelse, som svømmerne glæder sig til, og som motiverer i hverdagen til at blive endnu bedre. Dit barns træner vil altid deltage ved stævnet, så oplevelsen bliver så tryg som mulig.

Odder Svømmeklub har en god og stadigt voksende konkurrenceafdeling, og derfor har klubben også en interesse i, at flere og flere svømmere deltager ved stævner. Stævnerne bruges til at vurdere svømmernes niveau, og dermed rykke dem op igennem systemet, så de bliver udfordret på deres færdigheder.
Så det første stævne kan være første skridt på vejen mod en lang svømmekarriere med deltagelse ved DM, EM, VM og hvem ved - måske OL.

Svømmestævner er også det perfekte sted, at være sammen med sine holdkammerater, samt finde nye svømmekammerater på tværs af Odder-hold og klubber. Når man er af sted sammen som hold med samme t-shirts og samme badehætter får man en god følelse af fællesskab, som er med til at gøre det at gå til svømning endnu bedre!
Senere hen vil mange af svømmevennerne bliver dit barns bedste kammerater, og mange konkurrencesvømmere har også rigtig gode venner i andre klubber.

I Odder Svømmeklub har vi intet krav om deltagelse ved svømmestævner. Vi vil forsøge at motivere svømmerne til at deltage, da vi mener, det er en unik oplevelse at være til svømmestævner, men i sidste ende er det altid jer forældre og jeres barns valg.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder