Generalforsamling 2024

26-04-2024

Gik du glip af en bestyrelsespost? Eller at Carsten Brixen vandt årets jubilæumspokal?

 

Årets generalforsamling 2024 løb af stablen i tirsdags, og missede du begivenheden kan du nu læse referatet og formandens beretning her eller under OM OS - Generalforsamling på hjemmesiden.

Som en del af vores generalforsamling uddeler vi hvert år vores 40 års Jubilæumspokal (som fylder 10 år i år). Carsten Brixen (forælder til konkurrencesvømmer og hjælpetræner, Johannes) vinder Jubilæumspokalen for at være en ægte ildsjæl i vores stævneudvalg og særligt i forbindelse med afvikling af vores hjemmebanestævne. Mange tak for din store indsats!

Blandt bestyrelsesmedlemmerne, der var på valg, herunder også formanden, ønskede alle undtagen én genvalg. Heldigvis var der en ny kandidat, så med en enkel udskiftning har vi fortsat en bestyrelse på 7 personer og 2 nye suppleanter blev valgt.

Ville du gerne have haft en plads og dermed en direkte indflydelse på dit barns svømning? Så har vi en lang række udvalg, hvor vi fordeler de frivillige opgaver, så FØLG ENDELIG MED på vores hjemmeside. Snarest mulig konstitueres bestyrelsen, hvorefter udvalg inklusiv kerneopgaverne offentliggøres.

Og er du det mindste i tvivl, så se bare på Carsten, hvor glad man bliver af at være frivillig hos OS!

Bestyrelsesmedlemmerne er:

Brian Holst (formand)
Lars Nielsen
Jane Krogh
Heidi Ilsøe
Christina Andersen
Henrik Bjørn
Line Amdisen

Suppleanter: Katrine Skyt og Pál Gyeraj


Vores sponsorer