Klubmesterskab 2023 og konkurrence i Lidl

21-11-2023

Klubmesterskab d. 9. december

Vi er klar med tilmelding for svømmeskolen til vores traditionsrige Klubmesterskab; altså den mega-hyggelige eftermiddag lørdag d. 9. december, hvor du kan teste dine svømme-færdigheder med hjælp fra vores trænerteam og med Luciaoptog i VAND som afslutning!

DET vil du ikke gå glip af i år; så TILMELD DIG LIGE HER.

Er du ikke på et hold fra Småbørn til Hajhold (eller konkurrencehold), har du måske lyst til at give en hånd med til stævnet, og så er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@oddersvoem.dk. Udover tidtagning og diplomskrivning, kan vi få behov for nogle guides eller kagebagere afhængig af antal deltagere.

Når du handler i Lidl Odder

… håber vi, at du vil støtte OS med en bold i vores afstemningsrør. Vi er blandt tre udvalgte foreninger med i konkurrencen om at blive Lidl Odders lokale kammerater, som betyder et startsponsorat på 20.000 kr. samt yderligere samarbejder det næste år. Og det vil vi gerne vinde, så vi kan lave endnu flere gode klubtilbud til DIG!

Ved køb for 100-199,99 kr. får du 1 bold, 200-299,99 kr. får du 2 bolde osv., så afsti afsted ned efter mælk og havregryn i Lidl, hvis du vil støtte OS.

AquaAction – måske et ekstra hold til dig, der er VILD med vand!

Onsdag eftermiddag kl. 17.30 kan du være med på AquaAction, hvor der fokus på sjov og leg i vand frem for at svømme baner. Når du allerede er tilmeldt et hold, får du 50 % på anden tilmelding + 25 %, fordi vi er godt henne i sæsonen. Læs mere og TILMELD DIG HER.

Medlemsundersøgelsen

… er afsluttet og vi er i gang med at kigge på resultaterne. 1000 tak for jeres deltagelse. Der er kommet mange gode input og vi offentliggør snarest de heldige vindere af en klub T-shirt og hoodie.

 

Til sidst er det værd at bemærke nedenstående datoer:


Vores sponsorer