NU kan du ENDELIG tilmelde dig Aqua Camp i sommerferien

17-05-2024

Vi har endelig godt nyt om vores sommerferiecamps! 

VI HOLDER AQUA CAMP i VANDHALLA i HOU i uge 27, 31 og 32

Du kan tilmelde dig allerede fra i dag - og vent ikke for længe; jeg ved flere venter på denne besked. 😉

Vi er også sent ude ift. tilmelding, men jeg håber, du kan presse en SJOV vand-uge ind i din sommerferie.

Grunden til den sene tilmelding er, at Spektrum Svømmehallen skal have renoveret ventilation i sommerferien. Så vi har arbejdet på at rykke vores traditionsrige camps til andre bassiner. Der har været både økonomi og logistik, som skulle falde på plads, hvorfor der vil være lidt ændringer i mødetid, pris og program. Det kan I se mere om i invitationen på nedenstående tilmeldingslinks, hvor I også kan læse, om man er klar til Aqua Camp.

TILMELDING

Uge 27: https://oddersvoem.dk/event/50

Uge 31: https://oddersvoem.dk/event/39 

Uge 32: https://oddersvoem.dk/event/49

Der er frist allerede d. 10. juni for uge 27 og d. 17. juni for uge 31+32.

Vi håber meget, at I er klar på at deltage - måske igen eller for første gang - selvom vi rykker festlighederne til Vandhalla. Jeg og trænerteamet er i hvert fald klar til at planlægge FEDE aktiviteter for jer i deres super-seje omgivelser. Husk at du kan tage din bedste kammerat med - også selvom han/hun ikke er medlem. 💦

Ring/skriv endelig til breddeafdelingen, hvis I har spørgsmål! 

Mail: kontakt@oddersvoem.dk
Tlf. nr.: 71757023

Læs mere

Generalforsamling 2024

26-04-2024

Gik du glip af en bestyrelsespost? Eller at Carsten Brixen vandt årets jubilæumspokal?

 

Årets generalforsamling 2024 løb af stablen i tirsdags, og missede du begivenheden kan du nu læse referatet og formandens beretning her eller under OM OS - Generalforsamling på hjemmesiden.

Som en del af vores generalforsamling uddeler vi hvert år vores 40 års Jubilæumspokal (som fylder 10 år i år). Carsten Brixen (forælder til konkurrencesvømmer og hjælpetræner, Johannes) vinder Jubilæumspokalen for at være en ægte ildsjæl i vores stævneudvalg og særligt i forbindelse med afvikling af vores hjemmebanestævne. Mange tak for din store indsats!

Blandt bestyrelsesmedlemmerne, der var på valg, herunder også formanden, ønskede alle undtagen én genvalg. Heldigvis var der en ny kandidat, så med en enkel udskiftning har vi fortsat en bestyrelse på 7 personer og 2 nye suppleanter blev valgt.

Ville du gerne have haft en plads og dermed en direkte indflydelse på dit barns svømning? Så har vi en lang række udvalg, hvor vi fordeler de frivillige opgaver, så FØLG ENDELIG MED på vores hjemmeside. Snarest mulig konstitueres bestyrelsen, hvorefter udvalg inklusiv kerneopgaverne offentliggøres.

Og er du det mindste i tvivl, så se bare på Carsten, hvor glad man bliver af at være frivillig hos OS!

Bestyrelsesmedlemmerne er:

Brian Holst (formand)
Lars Nielsen
Jane Krogh
Heidi Ilsøe
Christina Andersen
Henrik Bjørn
Line Amdisen

Suppleanter: Katrine Skyt og Pál Gyeraj

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2024

08-04-2024

Odder Svømmeklub indkalder til generalforsamling

Tirsdag den 23. april 2024 kl. 18.30 i fællesrummet i Spektrum Odder Svømmehal

 

Kære Medlem af Odder Svømmeklub

Du inviteres hermed til at deltage i årets ordinære generalforsamling, hvor vi skal have valgt minimum et nyt bestyrelsesmedlem og nye suppleanter.

Alle medlemmer kan deltage, og medlemmer over 18 år har stemmeret. Det samme er gældende for forældre til børn under 18 år. Håber I, som en del af klubben, møder op for at høre om året der gik og lidt om de fremadrettede planer.

 

DIN KLUB - DIT VALG

Generalforsamling er foreningens højeste myndighed. Din aktive deltagelse er afgørende for at sikre klubbens fremtid. Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet i Odder Svømmeklub kan du skrive til kontakt@oddersvoem.dk, og så ringer vi gerne til dig for en snak om omfang og indhold.

 

Dagsorden for generalforsamling 2024:

 1. Valg af dirigent

 

 1. Formandens beretning

 

 1. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse

 

 1. Evt. indkomne forslag skal være den nuværende formand i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen – formand@oddersvoem.dk

 

 1. Fastsættelse af kontingent

 

 1. Valg af formand
  Brian Holst Jensen, der modtager genvalg 

 

 1. Valg af bestyrelse

På valg er:

Lars Nielsen, der modtager genvalg

Jane Krogh, der modtager genvalg

Søren Hother, der ikke modtager genvalg

 

 1. Valg af to suppleanter

 

 1. Valg af revisor og revisorsuppleant
  På valg er: Peter Falk og Hans Daugård – de modtager genvalg

 

 1. Uddeling af Jubilæumspokal

 

 1. Eventuelt

 

VI SES 

Med venlig hilsen
Formand Brian Holst Jensen

 

 

Læs mere

Den gode vandoplevelse for alle

18-03-2024

Vil I hjælpe OS og hinanden med:

 • ikke at bruge mobil eller andet elektronisk udstyr i svømmehallen og omklædningsrum. Fællesrummet til højre for indgangen er opholdsrum til jer, der venter på svømmere. Her kan du sidde med din mobil/computer.
 • bestræbe jer på 15 min omklædning før og efter jeres undervisning for at gøre plads til næste ryk-ind samt til rengøring.
 • at gå i bad og vaske sig grundigt uden badetøj, inden I går i bassinerne. Det kommer kun os alle til gode, da Spektrum så kan holde klorniveauet nede.
 • bruge skabene i omklædning til opbevaring eller pakke jeres ting sammen i tasken, så der er plads på bænkene til dem, der klæder om, mens I svømmer.
 • at I som forældre sætter jer i fællesrummet eller i vores tilskuerområder, som er på balkonen (ikke under) og i området ved depoter og dame-omkl., så I er ude af syne for svømmerne, når vi underviser.
 • at I ikke må gå i vandet eller bruge øvrige bassiner – gælder også lille bassin og rampe i varmtvand – før det er jeres tur og træneren har sagt værsgo. Det er et spørgsmål om sikkerhed! Ønsker I frisvømning er I velkomne på familiesvømning søndag morgen.

Ovenstående handler om at gøre vand-oplevelsen bedst mulig for alle brugere - på trods af små omklædningsrum. Derfor håber vi, at I så vidt mulig vil tage i mod påmindelserne og hjælpe OS alle med at komme glad til og fra svømmehallen.

Er du nysgerrig på noget af det, kan du læse mere OM OS på hjemmesiden.

Næste gang vi har besøgsuge er i uge 16. Her er forældre eller andre, der gerne vil se, hvor seje I er blevet til at svømme, velkomne i tilskuerområderne eller stående på lidt tættere hold.

Feriedage

Al holdaktivitet holder ferie på følgende dage:

Påskeferie fra d. 25. maj til og med d. 1. april

Kr. Himmelfartsferie fra d. 9. maj til og med d. 12. maj.

Pinseferie fra d. 19. maj til og med d. 20. maj.

Grundlovsdag d. 5. juni.

Vi følger som udgangspunkt Odder Kommunes skoleferieplan. Selvom St. Bededag er en fridag for eleverne i Odder Kommune, kører vores hold som normalt fredag d. 26. april., da den som helligdag som bekendt er afskaffet og det er det, Spektrum arbejder ud fra.

Se vores lukkedage og aktiviter i kalenderen på hjemmesiden.

Vores samarbejde med Lidl

Vi har som Lokale kammerater med Lidl et års samarbejds-sponsorat, hvor vi hjælper Lidl med bl.a. smagsprøver og at pakke poser op til helligdage. Til gengæld sponsorerer de forskellige begivenheder til OS. Følg med i det hele på vores Facebook-side, hvor øvrige aktiviteter også vises.

Som medlem kan du bidrage ved at donere dit pant til OS, når du er nede med pantposen. 😉

Vi ses i hallen!

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig, hvis I har nogle spørgsmål eller savner vejledning til vores hold, Aqua Camps eller andre aktiviteter. 

Tag endelig også fat i mig, når jeg er i hallen. Over en tre ugers periode møder jeg gerne alle medlemmer mellem kl. 15 og 18.

De bedste hilsner
Gina

Læs mere

Sparekassen Danmark Odder Swim Cup d. 8-10. marts

04-03-2024

Weekenden i uge 10 står på Sparekassen Danmark Odder Swim Cup

Vi har over 40 konkurrencesvømmere i gang til vores store hjemmebanestævne, hvor vi får besøg af klubber fra hele landet.

Det påvirker nogle af vores svømmeskolehold fredag og søndag. Læs herunder, om det påvirker din svømning.

HOLD I VIPPEBASSIN fredag d. 8. marts er aflyst

HOLD I VARMTVANDSBASSIN fredag d. 8. marts kører som normalt, MEN der vil være støj og mange flere mennesker i hallen.

Der er stævne/opvarmning i begge 25 m bassiner fra kl. 15.00, så der vil være fuld fart på i den del af hallen. Vi lukker døren til varmtvandsområdet, så undervisningen påvirkes mindst muligt.

I er meget velkomne til at se, hvordan et svømmestævne foregår. Alle herrer kommer til at gå lige forbi stævneafviklingen, som foregår i vippebassinet. Vi beder jer være STILLE under starterne (dvs. fra der fløjtes til start indtil svømmerne er i vandet).

FAMILIEHOLD SØNDAG har kun adgang til varmtvandsbassinet søndag d. 10. marts

Søndag morgen er der opvarmning fra kl. 08.00 i begge vores 25 m bassiner og stævnestart kl. 09.30 i vippebassinet.

I er meget velkomne til at se, hvordan et svømmestævne foregår. Vi beder jer være STILLE under starterne (dvs. fra der fløjtes til start indtil svømmerne er i vandet).

Vi gør vores bedste for, at I får det bedste ud af jeres medlemskab hos OS, og vi håber på forståelse for foreningens øvrige begivenheder.

På vegne af stævne- og svømmeskoleudvalget

De bedste hilsner
Gina

Læs mere

Nyt medlemssystem, holdanbefalinger og tilmelding til F24

11-12-2023

Vi skifter medlemssystem!

Ja, du læste rigtigt. Vi har i bestyrelsen besluttet at skifte medlemssystem i håb om, at både I og vi oplever det nemmere at håndtere tilmelding, login, afkrydsning etc.

Det nye system hedder Zakobo. Vi er i fuld gang med at føre alle vores oplysninger over, så vores hjemmeside og administration i Zakobo gåri luften tirsdag d. 12. december. Alle nuværende, aktive medlemmer kommer med over i systemet. Derfor får I en mail omkring d. 12. december, hvor I skal oprette nyt login. Husk at tjekke jeres spam-indbakke.

I kan fortsat være oprettet som familie, som I kender det i Klubmodul, så I kun skal bruge et login og derfra kan skifte mellem jeres profiler. Zakobo kan generelt alt det, vi kender – og lidt mere til!

Holdanbefalinger

… er blevet sendt ud i det gamle system (Klubmodul), så husk at gemme din holdanbefaling, så du ved, hvilket hold du skal tilmelde dig i forårssæsonen 2023. Tag fat i mig, hvis du savner en holdanbefaling inden juleferien eller har spørgsmål til dette.

Tilmelding forårssæsonen 2024

Går alt med det nye system efter planen, åbner vi tilmelding til forårssæsonen d. 2-3. januar 2024. Planen er, at vi d. 2. januar åbner for, at I kan tilmelde jer jeres nuværende hold, hvorefter vi d. 3. januar frigiver alle hold for nuværende medlemmer. Herfra er det først-til-mølle. 

Vi åbner først for nye medlemmer tirsdag d. 15. januar.

Der bliver få ændringer i trænerbemandingen, men satser på at kunne fortsætte alle hold. Jeg skal nok sende nærmere info ud, når vi nærmer os tilmelding.

Tak for din deltagelse i vores medlemsundersøgelse

Vi har fået mange besvarelser og gode input, så 1000 tak for engagementet! Svarprocenten lyder på 23 %, hvilket er ret flot med 1500+ medlemmer og et så langt spørgeskema. Det betyder, at vi udlodder 3x klub t-shirt og hoodie til tre heldige medlemmer. Alle tre vindere er blevet kontaktet personligt af mig via mail.

1. pladsen i Lidl konkurrence

Hvis I ikke har set det på Facebook, vil jeg lige fortælle, at vi har vundet Lidl’s klubkonkurrence om at blive Lokale kammerater. Det betyder en række aktiviteter, hvor vi hjælper Lidl Odder, og de sponsorer forskellige tiltag i klubben i løbet af 2024. TAK fordi du handlede i Lidl og støttede OS!

Det var alt fra OS i denne omgang, men I må hellere lige få de her datoer med igen:

 • Vi holder juleferie fra mandag d. 18/12 til og med søndag d. 7/1
 • Derefter fortsætter efterårssæsonen fra mandag d. 8/1 til og med søndag d. 28/1
 • Straks efter starter forårssæsonen 2024; mandag d. 29/1

De bedste hilsner
Gina

Læs mere

Klubmesterskab 2023 og konkurrence i Lidl

21-11-2023

Klubmesterskab d. 9. december

Vi er klar med tilmelding for svømmeskolen til vores traditionsrige Klubmesterskab; altså den mega-hyggelige eftermiddag lørdag d. 9. december, hvor du kan teste dine svømme-færdigheder med hjælp fra vores trænerteam og med Luciaoptog i VAND som afslutning!

DET vil du ikke gå glip af i år; så TILMELD DIG LIGE HER.

Er du ikke på et hold fra Småbørn til Hajhold (eller konkurrencehold), har du måske lyst til at give en hånd med til stævnet, og så er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@oddersvoem.dk. Udover tidtagning og diplomskrivning, kan vi få behov for nogle guides eller kagebagere afhængig af antal deltagere.

Når du handler i Lidl Odder

… håber vi, at du vil støtte OS med en bold i vores afstemningsrør. Vi er blandt tre udvalgte foreninger med i konkurrencen om at blive Lidl Odders lokale kammerater, som betyder et startsponsorat på 20.000 kr. samt yderligere samarbejder det næste år. Og det vil vi gerne vinde, så vi kan lave endnu flere gode klubtilbud til DIG!

Ved køb for 100-199,99 kr. får du 1 bold, 200-299,99 kr. får du 2 bolde osv., så afsti afsted ned efter mælk og havregryn i Lidl, hvis du vil støtte OS.

AquaAction – måske et ekstra hold til dig, der er VILD med vand!

Onsdag eftermiddag kl. 17.30 kan du være med på AquaAction, hvor der fokus på sjov og leg i vand frem for at svømme baner. Når du allerede er tilmeldt et hold, får du 50 % på anden tilmelding + 25 %, fordi vi er godt henne i sæsonen. Læs mere og TILMELD DIG HER.

Medlemsundersøgelsen

… er afsluttet og vi er i gang med at kigge på resultaterne. 1000 tak for jeres deltagelse. Der er kommet mange gode input og vi offentliggør snarest de heldige vindere af en klub T-shirt og hoodie.

 

Til sidst er det værd at bemærke nedenstående datoer:

 • Vi holder juleferie fra mandag d. 18/12 til og med søndag d. 7/1
 • Derefter fortsætter efterårssæsonen fra mandag d. 8/1 til og med søndag d. 28/1
 • Straks efter starter forårssæsonen 2024; mandag d. 29/1
 • I løbet af december får I yderligere information om afslutning/opstart, holdanbefaling, tilmeldingsåbning mm.
Læs mere

NYT SYSTEM!

28-04-2020

Kære medlemmer

Først og fremmest velkommen til vores nye hjemmeside. Der er få ændringer til hvordan at I som medlemmer anvender systemet.
De fleste funktioner finder i via "Min profil" menupunktet, når I er logget ind.

Der ligger en komplet medlemsguide til alle de funktioner i har som medlemmer her: MEDLEMSGUIDE
Den kan i øvrigt også findes under "Min profil" på spørgsmålstegnet, til sidst i topmenuen.

Har i brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte os. I finder kontaktinformation HER!

 

Vi håber at I taget godt imod vores nye hjemmeside.

Med venlig hilsen
Odder Svømmeklub.  

 

Læs mere

Ny Konkurrencechef pr. 1/11

21-11-2023

Vi kan nu glædeligt meddele, at vi pr. 1. november har ansat Niels Liboriussen som ny konkurrencechef i Odder Svømmeklub.

Niels har en mangeårig svømmebaggrund som konkurrencetræner i Horsens Svømmeklub og i Brædstrup Svømmeklub, hvor han udover at være ansvarlig for konkurrenceafdelingen også har stået for skolesvømning.

Vi glæder os meget til samarbejdet og håber, at trænere såvel som medlemmer vil tage godt imod Niels. I bestyrelsen glæder vi os til at vise ham vores store talentmasse samt vise, at vi er Danmarks GLADESTE svømmeklub!

Ved spørgsmål kontakt formand; Brian Holst

formand@oddersvoem.dk

tlf. 23 74 47 54

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Odder Svømmeklub

Læs mere

Vores sponsorer