NYT SYSTEM!

28-04-2020

Kære medlemmer

Først og fremmest velkommen til vores nye hjemmeside. Der er få ændringer til hvordan at I som medlemmer anvender systemet.
De fleste funktioner finder i via "Min profil" menupunktet, når I er logget ind.

Der ligger en komplet medlemsguide til alle de funktioner i har som medlemmer her: MEDLEMSGUIDE
Den kan i øvrigt også findes under "Min profil" på spørgsmålstegnet, til sidst i topmenuen.

Har i brug for hjælp, er I altid velkommen til at kontakte os. I finder kontaktinformation HER!

 

Vi håber at I taget godt imod vores nye hjemmeside.

Med venlig hilsen
Odder Svømmeklub.  

 

Læs mere

Nyt medlemssystem, holdanbefalinger og tilmelding til F24

11-12-2023

Vi skifter medlemssystem!

Ja, du læste rigtigt. Vi har i bestyrelsen besluttet at skifte medlemssystem i håb om, at både I og vi oplever det nemmere at håndtere tilmelding, login, afkrydsning etc.

Det nye system hedder Zakobo. Vi er i fuld gang med at føre alle vores oplysninger over, så vores hjemmeside og administration i Zakobo gåri luften tirsdag d. 12. december. Alle nuværende, aktive medlemmer kommer med over i systemet. Derfor får I en mail omkring d. 12. december, hvor I skal oprette nyt login. Husk at tjekke jeres spam-indbakke.

I kan fortsat være oprettet som familie, som I kender det i Klubmodul, så I kun skal bruge et login og derfra kan skifte mellem jeres profiler. Zakobo kan generelt alt det, vi kender – og lidt mere til!

Holdanbefalinger

… er blevet sendt ud i det gamle system (Klubmodul), så husk at gemme din holdanbefaling, så du ved, hvilket hold du skal tilmelde dig i forårssæsonen 2023. Tag fat i mig, hvis du savner en holdanbefaling inden juleferien eller har spørgsmål til dette.

Tilmelding forårssæsonen 2024

Går alt med det nye system efter planen, åbner vi tilmelding til forårssæsonen d. 2-3. januar 2024. Planen er, at vi d. 2. januar åbner for, at I kan tilmelde jer jeres nuværende hold, hvorefter vi d. 3. januar frigiver alle hold for nuværende medlemmer. Herfra er det først-til-mølle. 

Vi åbner først for nye medlemmer tirsdag d. 15. januar.

Der bliver få ændringer i trænerbemandingen, men satser på at kunne fortsætte alle hold. Jeg skal nok sende nærmere info ud, når vi nærmer os tilmelding.

Tak for din deltagelse i vores medlemsundersøgelse

Vi har fået mange besvarelser og gode input, så 1000 tak for engagementet! Svarprocenten lyder på 23 %, hvilket er ret flot med 1500+ medlemmer og et så langt spørgeskema. Det betyder, at vi udlodder 3x klub t-shirt og hoodie til tre heldige medlemmer. Alle tre vindere er blevet kontaktet personligt af mig via mail.

1. pladsen i Lidl konkurrence

Hvis I ikke har set det på Facebook, vil jeg lige fortælle, at vi har vundet Lidl’s klubkonkurrence om at blive Lokale kammerater. Det betyder en række aktiviteter, hvor vi hjælper Lidl Odder, og de sponsorer forskellige tiltag i klubben i løbet af 2024. TAK fordi du handlede i Lidl og støttede OS!

Det var alt fra OS i denne omgang, men I må hellere lige få de her datoer med igen:

  • Vi holder juleferie fra mandag d. 18/12 til og med søndag d. 7/1
  • Derefter fortsætter efterårssæsonen fra mandag d. 8/1 til og med søndag d. 28/1
  • Straks efter starter forårssæsonen 2024; mandag d. 29/1

De bedste hilsner
Gina

Læs mere

Klubmesterskab 2023 og konkurrence i Lidl

21-11-2023

Klubmesterskab d. 9. december

Vi er klar med tilmelding for svømmeskolen til vores traditionsrige Klubmesterskab; altså den mega-hyggelige eftermiddag lørdag d. 9. december, hvor du kan teste dine svømme-færdigheder med hjælp fra vores trænerteam og med Luciaoptog i VAND som afslutning!

DET vil du ikke gå glip af i år; så TILMELD DIG LIGE HER.

Er du ikke på et hold fra Småbørn til Hajhold (eller konkurrencehold), har du måske lyst til at give en hånd med til stævnet, og så er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@oddersvoem.dk. Udover tidtagning og diplomskrivning, kan vi få behov for nogle guides eller kagebagere afhængig af antal deltagere.

Når du handler i Lidl Odder

… håber vi, at du vil støtte OS med en bold i vores afstemningsrør. Vi er blandt tre udvalgte foreninger med i konkurrencen om at blive Lidl Odders lokale kammerater, som betyder et startsponsorat på 20.000 kr. samt yderligere samarbejder det næste år. Og det vil vi gerne vinde, så vi kan lave endnu flere gode klubtilbud til DIG!

Ved køb for 100-199,99 kr. får du 1 bold, 200-299,99 kr. får du 2 bolde osv., så afsti afsted ned efter mælk og havregryn i Lidl, hvis du vil støtte OS.

AquaAction – måske et ekstra hold til dig, der er VILD med vand!

Onsdag eftermiddag kl. 17.30 kan du være med på AquaAction, hvor der fokus på sjov og leg i vand frem for at svømme baner. Når du allerede er tilmeldt et hold, får du 50 % på anden tilmelding + 25 %, fordi vi er godt henne i sæsonen. Læs mere og TILMELD DIG HER.

Medlemsundersøgelsen

… er afsluttet og vi er i gang med at kigge på resultaterne. 1000 tak for jeres deltagelse. Der er kommet mange gode input og vi offentliggør snarest de heldige vindere af en klub T-shirt og hoodie.

 

Til sidst er det værd at bemærke nedenstående datoer:

  • Vi holder juleferie fra mandag d. 18/12 til og med søndag d. 7/1
  • Derefter fortsætter efterårssæsonen fra mandag d. 8/1 til og med søndag d. 28/1
  • Straks efter starter forårssæsonen 2024; mandag d. 29/1
  • I løbet af december får I yderligere information om afslutning/opstart, holdanbefaling, tilmeldingsåbning mm.
Læs mere

Ny Konkurrencechef pr. 1/11

21-11-2023

Vi kan nu glædeligt meddele, at vi pr. 1. november har ansat Niels Liboriussen som ny konkurrencechef i Odder Svømmeklub.

Niels har en mangeårig svømmebaggrund som konkurrencetræner i Horsens Svømmeklub og i Brædstrup Svømmeklub, hvor han udover at være ansvarlig for konkurrenceafdelingen også har stået for skolesvømning.

Vi glæder os meget til samarbejdet og håber, at trænere såvel som medlemmer vil tage godt imod Niels. I bestyrelsen glæder vi os til at vise ham vores store talentmasse samt vise, at vi er Danmarks GLADESTE svømmeklub!

Ved spørgsmål kontakt formand; Brian Holst

formand@oddersvoem.dk

tlf. 23 74 47 54

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Odder Svømmeklub

Læs mere

Vores sponsorer