Den gode vandoplevelse for alle

18-03-2024

Vil I hjælpe OS og hinanden med:

Ovenstående handler om at gøre vand-oplevelsen bedst mulig for alle brugere - på trods af små omklædningsrum. Derfor håber vi, at I så vidt mulig vil tage i mod påmindelserne og hjælpe OS alle med at komme glad til og fra svømmehallen.

Er du nysgerrig på noget af det, kan du læse mere OM OS på hjemmesiden.

Næste gang vi har besøgsuge er i uge 16. Her er forældre eller andre, der gerne vil se, hvor seje I er blevet til at svømme, velkomne i tilskuerområderne eller stående på lidt tættere hold.

Feriedage

Al holdaktivitet holder ferie på følgende dage:

Påskeferie fra d. 25. maj til og med d. 1. april

Kr. Himmelfartsferie fra d. 9. maj til og med d. 12. maj.

Pinseferie fra d. 19. maj til og med d. 20. maj.

Grundlovsdag d. 5. juni.

Vi følger som udgangspunkt Odder Kommunes skoleferieplan. Selvom St. Bededag er en fridag for eleverne i Odder Kommune, kører vores hold som normalt fredag d. 26. april., da den som helligdag som bekendt er afskaffet og det er det, Spektrum arbejder ud fra.

Se vores lukkedage og aktiviter i kalenderen på hjemmesiden.

Vores samarbejde med Lidl

Vi har som Lokale kammerater med Lidl et års samarbejds-sponsorat, hvor vi hjælper Lidl med bl.a. smagsprøver og at pakke poser op til helligdage. Til gengæld sponsorerer de forskellige begivenheder til OS. Følg med i det hele på vores Facebook-side, hvor øvrige aktiviteter også vises.

Som medlem kan du bidrage ved at donere dit pant til OS, når du er nede med pantposen. 😉

Vi ses i hallen!

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til mig, hvis I har nogle spørgsmål eller savner vejledning til vores hold, Aqua Camps eller andre aktiviteter. 

Tag endelig også fat i mig, når jeg er i hallen. Over en tre ugers periode møder jeg gerne alle medlemmer mellem kl. 15 og 18.

De bedste hilsner
Gina


Vores sponsorer