Motionistsvømning

Motionistsvømning er for dig, der ønsker et fleksibelt svømmehold, hvor du kan svømme, som det passer dig i et tidsrum på ca. to timer.

Hvor: Motionistholdet svømmer i konkurrencebassinet (25 m).
 
Hvornår: Vi tilbyder 1 ¾ - 2 timers motionssvømning to gange ugentligt; mandag og onsdag aften, hvor du kan komme og gå som du vil i de to timer.
 
Hvem: Holdet er til dig, der er vild med svømning som motionsform, men på egne præmisser. Det er for voksne motionister (+16 år), der er stabile svømmere og selv vil bestemme hvordan og hvor længe, de svømmer. Samtidig er der mulighed for, at du kan tilmelde dig med din bedste træningsmakker og svømme uforstyrret sammen, da det er den samme gruppe medlemmer, der svømmer på holdet begge dage.
 
Formål: Det er formålet er at tilbyde en mere fleksibel svømmetræning til dig, der ikke ønsker faste mødetider og planlagt undervisning. Du strukturer således selv din svømning indenfor det tidsrum, holdet har bassinet.
 
Undervisning: Der er ingen planlagt undervisning til motionistholdet, men ønsker du at få feedback på din svømning eller inspiration til øvelser, er du velkommen til at spørge den træner, som altid er til stede og fungerer som livredder på holdet.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder