You Turn - et træningstilbud om livsstilsændring

Holdet er for dig der ønsker at komme i gang med at dyrke motion, blive klogere på sund kost og få mere energi og overskud i hverdagen

You Turn er et træningstilbud tilbud hos Odder Svømmeklub, der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil.

Det er et effektivt koncept, der kombinerer træning med foredrag om motion og kost. Formålet er at hjælpe deltagerne i gang med en sundere livsstil og skabe en varig livsstilsændring.


Nye, sunde vaner på 12 uger

Over 12 uger bliver deltagerne på holdet introduceret for forskellige måder at dyrke motion i vand og bliver klogere på, hvordan sunde valg påvirker deres mentale og fysiske velvære.

You Turn henvender sig til dem, der ikke er vant til at dyrke motion, men gerne vil i gang og til dem, der efter en pause, trænger til et lille skub til en aktiv hverdag igen.

”Vi vil gerne sætte fokus på de sunde valg omkring motion og kost og hjælpe mennesker i gang, som aktivt ønsker at kickstarte en sundere livsstil. Flere studier viser, at fysisk aktivitet har mange gavnlige effekter og bør derfor være en del af alle mennesker dagligdag. Som svømmeklub vil vi gerne bakke op om, at flere oplever glæden ved en aktiv livsstil, og det gør vi med dette nye tilbud”, fortæller breddeansvarlig Pernille Aaberg.

Alle kan være med uanset alder, vægt og fysik. Det eneste, det kræver er, at du ønsker at ændre dine motions- og kostvaner til det sundere.

Det koster 699 kr. for et forløb på 12 uger af 1,5 times varighed pr. gang.

Vi har to You Turn hold som starter op søndag d. 3. februar. Det ene er kl.16.45-18.30 og det andet er kl. 15.15-16.45(fuldt). Foredrag og træning foregår i Odder Svømmehal, Nølevvej 5, 8300 Odder.
 
Træningen vil foregå i følgende uger: 5, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18 & 19

Tilmelding

Du kan tilmelde gennem dette link:
 
 

Vil du vide mere? 

Hvis du vil vide mere om vores You Turn-forløb, kan du kontakte breddeansvarlig Pernille Aaberg på kontakt@oddersvoem.dk eller på telefon 23 97 71 23
 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder