Voksensvømning - letøvet

Holdet er for dig, der ønsker at forbedre din svømmeteknik og samtidig øge din kondition
 
Hvor: Voksensvømning – letøvet svømmer i konkurrencebassinet (25 m).
 
Hvornår: Vi tilbyder undervisning for letøvet mandag aften i 45 min.
 
Hvem: Holdet er til dig, der gerne vil blive en mere stabil svømmer. Måske har du aldrig rigtig lært at svømme crawl, eller ikke det store kendskab til teknikken i de forskellige stilarter, så er det på dette hold, du kan blive klogere og blive en bedre svømmer.
 
Formål: Afhængig af dine ønsker og behov er målet, at du bliver en teknisk bedre svømmer i den eller de stilarter, som du ønsker at optimere. Samtidig er formålet også, at du øger din fortrolighed med og i vand, og således har mod på at begive dig ud i alternative øvelser og aktiviteter, som fremmer din vandføling.
 
Undervisning: På holdet får du svømmeundervisning, der tager udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Du kan selv bestemme, hvilke stilarter og svømmefærdigheder du ønsker, at træneren sætter fokus på. Undervisningen vil således være præget af individuel feedback, men vil ofte også indebærer fælles aktiviteter og samarbejdsøvelser, samt programmer med aktiviteter, der får din puls i vejret.
Der er altid mindst en træner over 18 år.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Bemærkninger: Vi anbefaler, at du medbringer svømmebriller. Vi laver øvelser både med og uden svømmebriller, men til f.eks. dykkeøvelser og tekniske øvelser er det en fordel at have svømmebriller på.
 
Når du føler dig som en stabil svømmer, og du måske ønsker mere svømning med eller uden undervisning, vil vi anbefale vores Masters eller Motionist hold. Masters er for øvede svømmere, der er vild med svømmetræning og ønsker at svømme efter et af træneren planlagt program, mens motionistholdet er et mere fleksibelt træningstilbud.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder