Masters - øvede voksne

Masters er for dig, der er en stabil svømmer med kendskab til alle stilarter.

Hvor: Masters svømmer i konkurrencebassinet (25 m).
 
Hvornår: Holdet træner i 60 min hver mandag aften.
 
Hvem: Holdet er til dig, der er vild med svømning som træningsform på den måde, at der står en træner klar til at tage imod dig med et planlagt program til dagens træning. Der forventes, at du har stort kendskab til svømning, men du behøver ikke have været tidligere konkurrencesvømmer.
 
Formål: Med Masters er formålet at tilbyde inspirerende og social svømmetræning, der både forbedrer din teknik og din kondition. Vi ønsker at skabe et hyggeligt sammenhold, som man har lyst til at være en del af og hvor der er plads til både intern konkurrence og sjov.
 
Undervisning: Der vil være 1-2 trænere tilknyttet Masters. De står altid klar med højt humør og et til træningen planlagt program. Du kan forvente at komme rundt om alle stilarter, og har du ikke helt fået styr på teknikken, skal du nok komme i mål her. Undervisningen struktureres så du kan være med på det tekniske og konditionsmæssige niveau, som du befinder dig på, og du vil opleve en god blanding af netop teknik og konditionstræning.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Bemærkninger: Du er velkommen til at medbringe eget svømmeudstyr i form af bensparksplade, pull-bouy, finner etc., men svømmeklubben har også et bredt udvalg til låns.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder