Livredning og åbent vand

Holdet er for unge og voksne, der ønsker at træne op til forskellige vandaktiviteter på åbent vand eller til bassinlivredderprøven.

Hvor: Træningen foregår i 25 m vippebassin med en lav (90 cm) og en dyb ende (4 m).

Hvornår: Åbent vand og livredder-træningen er mandag aften

Hvem: Holdet er for dig, der skal være klar til en sæson på åbent vand eller ønsker at vide mere om livredning, Det kan være, du skal tage kajak- eller kanobevis, vil forberede dig på en surf-sæson eller bare gerne vil være bedre orienteret omkring sikkerhed og forbedre dine færdigheder ved og i vand.

Formål: Det er målet at klæde dig bedst mulig på til at begå dig i og ved vand - om det er til sejlads, kajak, åbent vand svømning eller surfing, så kan du lære en lang række færdigheder, der gør dig endnu mere tryg ved og i vand.

Undervisning: Med både den dybe og lave ende til rådighed, vil vi forbedre alt fra balance og teknik til dykning i vandet. Har du behov for at svømme en bestemt distance, evt. på tid, vil der også være fokus på at forbedre din teknik og udholdenhed i svømning. Træneren kommer til at lytte meget til dit behov og tilrettelægger undervisningen derefter.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.

Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder