Jump4fun - Idrætsuvante børn og unge

Holdet er for børn og unge, som har udfordringer med f.eks. overvægt, trivsel eller manglende selvværd.

Hvor: Jump4fun-træning foregår i svømmehallens vippebassin

Hvornår: Jump4fun svømmer og leger onsdag eftermiddag i 45 min

Hvem: Holdet er for børn og unge mellem 6 og 16 år, der f.eks. har behov for at tabe sig eller mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte. Det er for dig, som endnu ikke har fundet en idræt, hvor du føler dig godt tilpas, eller dig som ikke synes konkurrencer og stævner i weekenden er sjovt, men bare gerne vil lave nogle sjove aktiviteter i vand.
 
Formål: Vi har fokus på trivsel, øget selvværd og bevægelsesglæde for den enkelte. Formålet er at have det sjovt gennem forskellige aktiviteter i vand. Du bliver taget godt imod, og du behøver ikke kunne noget bestemt for at være med og have det sjovt. Om du allerede kan svømme eller er lidt nervøs ved vand, betyder ikke noget. Vi laver øvelser og lege med både vandtilvænning og sjov i fokus. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og inkluderet på holdet, så vi bestræber os på at skabe gode relationer både deltagere imellem og til træneren.
 
Undervisning: På Jump4fun er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi anvender ofte forskellige redskaber på alternative måder, så dit barn skal ikke være nervøs for ikke at have erfaring med bold, dykkerringe e.l. Vi underviser ud fra netop dit barns niveau.
 
Praktisk: Vi vil rigtig gerne høre fra jer, inden I tilmelder jer eller prøver Jump4fun, så vores trænere er forberedt på dels dit barns behov og dels på, hvem og hvor mange deltagere der er til den enkelte træning.
 
Kontakt breddeansvarlig; Gina V. Madsen, mail: kontakt@oddersvoem.dk , tlf. nr. 23 97 71 23
 
Hvis dit barn er tryg ved det og har mod på det, ser vi gerne, at forældre holder sig ude af syne under svømmeundervisningen, da vi således oplever større koncentration og indlevelse hos børnene. Barnet afleveres ved kanten, hvorefter vi henviser forældre til at sidde inden for rækkevidde, men på afstand. Til den første svømmeundervisning hver måned, inviterer vi forældre med ind for at følge svømningen i tilskuerområdet eller stående ved kanten. Vær dog opmærksom på ikke at forstyrre trænerne.
Har du eller dit barn af en eller anden årsag behov for, at du er til stede og i syne, bedes du fortælle det til træneren.
 
Bemærkninger: Vi anbefaler, at børnene medbringer svømmebriller. Vi laver øvelser både med og uden svømmebriller, men til f.eks. dykkeøvelser og tekniske øvelser er det en fordel at have svømmebriller på.

Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder