AquaFitness Classic

AquaFitness Classic er for dig, der er vild med at bevæge dig i vand til musik

Hvor: AquaFitness Classic træner i både den dybe og lave ende af vippebassinet (25 m).

Hvornår: Holdet træner mandag aften i 45 min.
 
Hvem: Holdet er for voksne (16+), som er vilde med vand og ønsker både konditions- og styrketræning på den sjove måde. Det er for dig, der bliver glad i låget af at bevæge dig til fede rytmer samtidig med, at du arbejder med og mod vandet.
 
Formål: Med AquaFitness Classic ønsker vi at tilbyde en motionsform, hvor du glemmer, at du træner og det nogle gange er hårdt. Således er formålet at øge din styrke og kondition samtidig med at bare har det sjovt sammen med de andre på holdet.
 
Undervisning: Du vil opleve klassiske AquaFitness-øvelser, hvor du følger trænerne, som både fremviser i vand og på land, mens du får lyst til at synge med på nye og gamle hits. Derudover vil der indgå stationstræning med fokus på styrke og/eller udholdenhed, samt fælles aktiviteter og øvelser, der kræver samarbejde, og at du finder dit indre legebarn frem. Udover egen kropsvægt anvender vi en række forskellige redskaber såsom skumvægte, aquaorme og happy flowers.
Det er som minimum to trænere, hvoraf den ene oftest er med i vandet.
I undervisningen tages der hensyn for den enkeltes behov. Øvelserne er ofte tilrettelagt så du kan være med på det niveau, der passer til dig. Ligesom du kan vælge udelukkende at træne der, hvor det er muligt at bunde.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder