Havfrue Camp

  

En Camp for havfruer og havmænd

I uge 30 er vi så heldige at kunne invitere til HAVFRUE CAMP! Vi udbyder 15 pladser til piger og drenge i alderen 8-14 år, der synes havfrue-/mand-svømning er sjovt eller kunne være sjovt at lære.

Som medlem får du 15 % RABAT på alle camps, så elsker dit barn vand og er mellem 8 og 14 år – er det bare med at slå til!

Alle tilmeldte får det fulde beløb retur, hvis vi kommer i en situation, hvor vi er nødsaget til at aflyse en eller flere camps.
 
Tilmelding: KLIK HER

Retningslinjer og procedurer
Som følge af Covid-19 ser sommeren igen i år lidt anderledes ud - det gælder også for vores Aqua Camps. Du (dine forældre) bedes derfor læse nedenstående grundigt før du tilmelder dig.

Grundet regler og retningslinjer som følge af risiko for smitte med COVID-19, er vi nødt til at sætte følgende øvrige krav til deltagere på Aqua Camp:
  • Deltagere skal kunne begå sig selvstændigt på dybt vand (ikke nødvendigt at kunne svømme en hel bane, men skal være tryg i komme på dybt vand ved f.eks. at hoppe i dybt vand og selv kunne komme ind til kanten)
  • Deltagere skal kunne holde styre på eget udstyr i omklædning og i svømmehal, så vi ikke kommer til at dele udstyr. Det bliver sandsynligvis ikke muligt at anvende skabene i omklædning.
 
Derudover gælder følgende retningslinjer (se evt. illustration med vandsportens corona-regler nederst):
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig forkølet eller på nogen måde har symptomer på COVID-19
  • Vær opmærksom på god hygiejne, vask hænder, brug håndsprit og vask hele kroppen grundigt inden du tager badetøj på.
  • Host eller nys i dit ærme eller i albuen, ikke i dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Hold 1 m afstand, 2 m ved fysisk aktivitet.
  • Brug eget udstyr

Vi satser på et forsamlingsforbud på 50 personer, hvorfor vi igen i år tilbyder 30 pladser pr. uge. Det hænger sammen med, at vi om eftermiddagen kommer til at blande os med de offentlige gæster i svømmehallen.

Glæd dig til at blive en ægte havfrue eller havmand
Vores havfrue-camp kommer til at bestå af lege og øvelser, som træner din havfruesvømme-teknik. Vi har en legende og eksperimenterende tilgang til vandet og kommer også til at lave øvelser uden havfruehalen, så vi får den bedst mulige vandføling.

Vi har indkøbt nye havfruer til særligt de yngste svømmere (8-10 år), mens vores større størrelser er af ældre dato. Vi har udstyr til alle deltagere, men det er under alle omstændigheder en fordel at have sin egen havfruehale med.

DET PRAKTISKE
Aktiviteterne foregår fra mandag til fredag kl. 08.00-15.00.

Der er ikke mulighed for udvidet pasning.

Under Aqua Campen får børnene uddelt en t-shirt, goodiebags og andre overraskelser. Der serveres for- og eftermiddagsfrugt, men husk selv at have en god madpakke med. Husk derudover praktisk tøj til både indendørs- og udendørsaktiviteter (tag hensyn til vejrudsigten).

Det er planen, at vi er i svømmehallen to gange om dagen om formiddagen typisk fra kl. 08.15 og om eftermiddagen ca. kl. 12.30. Om eftermiddagen har vi kun konkurrencebassinet for os selv, mens der er offentlig åbning i resten af svømmehallen. Da konkurrencebassinet er 2 m dybt er det jævnfør ovenstående retningslinjer vigtigt, at deltagerne kan begå sig alene på dybt vand!

Vi slutter dagen med frileg i hele svømmehallen samtidig med, at der er offentlig åbning. Hvis der er mange gæster i svømmehallen om eftermiddagen, kan vi være nødt til at lave andre aktiviteter, så vi overholder reglerne mht. afstand og forsamlinger.

Mere info om program og praktiske foranstaltninger følger.

Prisen er 1000 kr. for at deltage på campen.

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved mindre end 10 tilmeldte.

OBS: Notér ved tilmelding (kommentarfeltet), hvis der er behov for særlige hensyn til dit barn.

TILMELDINGSFRIST: mandag d. 10. maj 2021

Vi glæder OS til at se jer!
 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder