Nyheder

Om klubben

Odder Svømmeklub drives i det daglige af bestyrelsen, der består af engagerede forældre og andre frivillige.
 
Bestyrelsen i Odder Svømmeklub er seneste konstitueret den 01. april 2014 på generalforsamlingen. Bestyrelsen er ledet af svømmeklubbens formand Lars Rasmussen.

Bestyrelsen varetager styring af klubbens afdelinger, som omfatter afdelingerne; svømmeskolen, voksne, master og konkurrenceafdelingen. Der er ialt 1400 medlemmer i de forskellige afdelinger, og det er bestyrelsens ambition at sikre og udvikle Midtjyllands bedste forening til gavn for alle afdelingernes medlemmer.

Bestyrelsen arbejder tæt sammen med Spektrum, Odder kommune, Dansk Svømme Union, DGI og mange flere, og vi vil gerne takke for det fantastiske samarbejde og den støtte som vi modtager fra vores mange sponsorer. Dette er grundlaget for vores klub og vores forsatte vækst og forøgelse af udbuddet til alle i og omkring Odder.

Odder Svømmeklub er en levende og aktiv klub, hvor vores mange trænere udgør en dynamisk, positiv og åben arbejdsplads/klub. Det møder vi hver dag i svømmehallen, med smil, opmuntringer og glade svømmere, og på toppen af det, nogle stolte svømmere som vender hjem med medaljer fra stævner i Danmark og udlandet.

Svømmeklubben er altid åben for nye idéer, der på en positiv måde kan bidrage til vores mange medlemmer.
 
Har du ros, foreslag til forbedringer eller konstruktiv kritik hører vi gerne fra dig på mail: formand@oddersvoem.dk
 
Andre spørgsmål besvares via kontakt@oddersvoem.dk
 
 
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer