Familiehold

Familieholdet er for jer, der ønsker en fælles familieaktivitet og kvalitetstid sammen

Hvor: Familieholdene har adgang til vippebassin (25 m) og varmtvandsbassin, hvor vipper og rutchebaner tilhørende begge bassiner også er til fri afbenyttelse.
 
Hvornår: Familieholdene svømmer og leger i 60 min søndag morgen, hvor I kan komme og gå, også mellem bassinerne, som I vil.
 
Hvem: Holdet er til jer, der ønsker at starte søndagen med en tur i svømmehallen for hele familien. En tur i svømmehallen på jeres præmisser uden undervisning og faste mødetider indenfor den til familieholdet afsatte times svømning.
 
Formål: Med familieholdet ønsker vi at tilbyde fri leg og svømning for hele familien. Her har I mulighed for at samles og få sjove vandoplevelser sammen. I kan frit vælge om I vil lege, svømme eller noget helt tredje når I er i svømmehallen.
I kan bruge alle svømmeklubbens redskaber og legetøj, så det er kun fantasien der sætter grænser.
 
Undervisning: Der er ingen planlagt undervisning til familieholdene, men ønsker du at få inspiration til svømmeteknik eller lærerige lege og øvelser med dit barn, er du velkommen til at spørge den træner, som altid er til stede og fungerer som livredder på holdet.
 
Praktisk: Alle medlemmer i familien, der ønsker at gå til familiesvømning, skal tilmelde sig i eget navn og betale enkeltvist. Som minimum skal der tilmeldes ét barn og én voksen.
For ønske om fri banesvømning til de voksne, henviser vi til vores motionist-hold.
 
Bemærkninger: Det forventes, at forældrene holder opsyn med egne børn.
 
I Odder Svømmeklub har vi en klar holdning om ikke at anvende fastsiddende hjælpemidler til at lære at svømme. I bedes kontakte træneren om råd og vejledning i forhold til dette.

Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder