Familiehold

Familieholdet er for dig der ønsker en fælles familieaktivitet og kvalitetstid med familien
 
Hvor: Holdet varer en time og der er adgang til både legebassinet og varmtvandsbassinet. Derudover kan i frit benytte vandrutchebanen, legebassinnets vipper og vamtvandbassinets rutchebane for de helt små børn.
 
Hvem: Hele familien
 
Formål: På familieholdet har du og din familie mulighed for at samles og få sjove vandoplevelser sammen. I kan frit vælge om i vil lege, svømme eller noget helt tredje når i er i svømmehallen. I kan bruge alle svømmeklubbens redskaber og legetøj, så det er kun fantasien der sætter grænser.
 
Hvis du ønsker inspiration til nye øvelser, eller feedback omkring jeres svømmeteknik, vil træneren med glæde hjælpe dig og din familie. Du kan dog forvente, at der ikke er fast undervisning med instruktion, da vi ønsker at give hver familie mulighed for at beskæftige sig med netop det som de har lyst til. 
 
I Odder Svømmeklub har vi en holdning til svømning med hjælpemidler - I bedes kontakter træneren om råd og vejledning i forhold til dette.
 
 
Klik her for tilmelding og for at se oversigt over ledige hold.
 
Obs. Det forventes, at forældrene holder opsyn med egne børn. Alle medlemmer i familien skal tilmelde sig i eget navn og betale enkeltvist.
 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder