AquaFitness Young

Holdet er for unge og voksne med ungt sind, der ønsker træning i vand til fede og hippe rytmer

Hvor: AquaFitness Young træner i både den dybe og lave ende af vippebassinet (25 m).
 
Hvornår: Holdet træner mandag aften i 45 min.
 
Hvem: Holdet er til unge og voksne, som er vilde med vand og ønsker både konditions- og styrketræning på den sjove måde. Det er for dig, der bliver glad i låget af at bevæge dig til høj musik samtidig med, at du arbejder med og mod vandet.
 
Formål: Med AquaFitness Young ønsker vi at tilbyde en motionsform, hvor der er fuld gang i musik og krop fra start til slut. Vi målretter træningen til de unge såvel som voksne, der motiveres af højt humør og aktuelle musiknumre, som du ikke kan stå stille til. Der er garanti for høj puls, men du glemmer måske, at du faktisk træner og det nogle gange er hårdt.
 
Undervisning: Du vil opleve klassiske AquaFitness-øvelser i kombination med lette serier inspireret af dans, hvor du følger trænerne, som både fremviser i vand og på land. Derudover vil der indgå stationstræning med fokus på styrke og/eller udholdenhed, samt fælles aktiviteter og øvelser, der kræver samarbejde, og at du finder dit indre legebarn frem. Udover egen kropsvægt anvender vi en række forskellige redskaber såsom skumvægte, aquaorme og happy flowers.
Der er som minimum to trænere, hvoraf den ene oftest er med i vandet.
I undervisningen tages der hensyn for den enkeltes behov. Øvelserne er ofte tilrettelagt så du kan være med på det niveau, der passer til dig. Ligesom du kan vælge udelukkende at træne der, hvor det er muligt at bunde.
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder