AquaCross

 
AquaCross er til dig, der er vild med et højt tempo og gerne vil udfordres lidt ekstra på din puls og styrke

Hvor: AquaCross foregår i både den dybe og lave ende af vippebassinet (25 m). Derudover vil nogle øvelser også foregå delvist på land, men med mulighed for at de tilpasses så alt kan udføres i vand.
 
Hvornår: Holdet træner mandag aften i 30-45 min
 
Hvem: AquaCross er for både unge og voksne, der er vild med høj-intens træning i og med vand. Det er for dig, der ønsker at forbedre din kondition og styrke og har det bedst og sjovest med bevægelse i vand.

Formål: Med AquaCross tilbyder vi en træningsform, der er effektiv og udfordrende. Målet er at udfordre deltagerne på en for den enkelte tilpasset måde, så du går fra træningen og føler, at både puls og muskler har været på arbejde. Samtidig har vi fokus på god hold ånd, hvor vi motiverer hinanden og hygger os sammen.
 
Undervisning: Træning på AquaCross er en varieret træningsform, hvor du vil oplever en række forskellige styrke- og konditionsøvelser, der ofte tilrettelægges som intervaller. Træningen planlægges, så der hver gang vil være hårde og fysisk krævende øvelser, som du løbende vil opleve, at du har nemmere ved eller kan øge dine gentagelser ved.
Træneren udfordrer dig til at arbejde nær din maxpuls, så du både får ømme muskler i dagene efter, men også hurtigt øger din kondition og arbejdsevne. Allerede efter få lektioner på AquaCross kan resultaterne mærkes; muskelkraften er forøget og konditionen væsentligt forbedret.
Glæd dig til effektiv og sjov træning med fuld gang i anlægget og pulsen!
 
Praktisk: Som på alle vores øvrige hold, er du velkommen til at kontakte os for en gratis prøvetime, hvor du kan møde træner(ne) og blive klogere på, hvad holdet kan tilbyde dig.
 
Bemærkninger: Da en del af øvelserne på AquaCross foregår på dybt vand, og vi arbejder med høj puls, er det vigtigt, at du er fortrolig med vand og kan svømme for et rimeligt udbytte af holdet er det en forudsætning.
 
Tilmelding: Klik her for tilmelding og for at se holdoversigt.
 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder