Aqua Camp 2021

Vil du (eller måske dit barn/barnebarn) med på en af årets seje Aqua Camps hos OS?

Det bliver sjovt, lærerigt og hyggeligt, og er du medlem, får du 15 % rabat!
 
Traditionen tro inviterer Odder Svømmeklub til Aqua Camp fra mandag til fredag i sommerferien - i år i alle ugerne; 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Selvom vi ikke er tilbage i vandet endnu, tror vi på, at vi i sommerferien kan komme i svømmehallen igen. I samarbejde med Dansk Svømmeunion inviterer vi derfor ALLE VAND-GLADE BØRN OG UNGE med på Aqua Camp – og du kan allerede nu tilmelde dig blandt hele 9 camps i løbet af sommerferien. 😃
 
Og vi glæder OS allerede! Ligesom OS, så savner du nok også klorvandet, og det at komme ud og lave sjove aktiviteter SAMMEN. Derfor ser vi meget frem til at komme tilbage i vandet og lære dig en masse vand-skills samtidig med, at vi bare har det rigtig sjovt sammen.

Det synes vi selvfølgelig, at så mange som muligt skal have mulighed for i år, hvor vi endnu ikke har set jer og kunne lære jer alt det, vi gerne ville.

Du kan både komme med på de ”originale” Aqua Camps med fokus på Sjov, sikkerhed og svømning, en Havfrue Camp og Teknik Camps. Få et hurtigt overblik over vores Aqua Camps herunder og læs mere under fanerne til venstre.

Er du (dit barn) mellem 7 og 12 år og bare en rigtig vandhund? Så er det vores “originale” Aqua Camps du skal gå efter (uge 26-29 +31).

Er du (dit barn) mellem 8 og 14 år og drømmer om at svømme som en ægte havfrue/mand? Så skal du med på vores Havfrue Camp i uge 30.

Er du (dit barn) mellem 8 og 14 år, og kunne du tænke dig at forbedre din svømmeteknik? Så spring på en af vores Teknik camps (uge 28-30).

KLIK HER for at komme til mere information og tilmelding.

OBS: Alle tilmeldte får det fulde beløb retur, hvis vi kommer i en situation, hvor vi er nødsaget til at aflyse en eller flere camps.

Vi glæder OS til at se jer! 😊
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder