Aktivitetskalender 2019/2020

Bemærkninger til aktivitetskalenderen
 
  •  Ved tilmelding til den aktuelle event bedes du/I notere i kommentarfeltet om du kan være OFFICIAL eller HOLDLEDER til aktiviteten ved tilmelding.
  •  Ved åbning af evnts vil der altid blive sendt mail ud til deltagerne og eventen vil altid være åben i kort tid, da det ellers vil resultere i formange "reminders" og genåbning af events. DERFOR tilmeld dig med det samme mailen på eventen kommer.
  • VI i Odder Svømmeklub har brug for at alle hjælper til med opgaver som OFFICIALS og HOLDLEDER ved stævner - 
  • Kalenderen vil blive opdateret igen SENEST d. 1. juli 2020 med HELE næste soson.
  • Er du I tvivl om du/dit barn skal deltage ved aktiviteten så kontakt din træner 
KØRSEL
Ved stævner har vi ofte brug for forældrekørsel. Dette gør at vi kan holde vores brugerbetaling nede. Ved tilmelding noter derfor altid hvis du kan køre til og/eller fra stævnet.
 
 
OFFICIAL
Et must til svømmestævner!
Alle stævner kræver, at der er officials til, for at få stævnet til at glide og sikre at ingen laver noget de ikke må i bassinet. Et stævne kræver MANGE officials, og derfor skal alle deltagende klubber medbringe et antal officials - En klub af vores størrelse skal ofte medbringe 2-4 personer.
Det kræver ofte en officialuddannelse at være official, men det gode er, at det ikke kræver kendskab til svømning for at uddanne sig som official. Et kursus tager ca. tre timer.
 
Du bedes altid notere hvis du kan være official og hvilke dage.
 
 
HOLDLEDER
Vi har ofte en holdleder med til stævner, som skal supplere træneren. Holdlederen har flere funktioner, og har du lyst til at være holdleder kan du læse holdlederfolderen ved at trykke HER (Link kommer)
 
 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder