Nye indlæg

Kategorier

God vinterferie med tilbud om en OS T-shirt

15-02-2022
Vi er nu - på trods af lidt corona-relaterede udfordringer - kommet godt i gang med Forårssæsonen 2022. Tak for jeres gode humør og jeres forståelse for, at der har været lidt trænerbytte her til at starte med. Vi er GLADE for at være kørende med masser af friske og vand-glade medlemmer. 😃

Har du ikke læst vores velkomstmail (hvis du f.eks. er tilmeldt efter sæsonstart), kan du med fordel kigge den igennem ved at klikke HER.
 

Ferieplan for Forårssæsonen 2022

Al holdundervisning i svømmeskolen, voksenafdeling og vores familiehold holder vinterferie her i uge 7.

Vi følger skolernes ferielukke-perioder. Er du i tvivl om, hvornår det er, kan du se en oversigt HER.
 
Bemærk desuden at alle vores hold fra fredag d. 18. marts til og med søndag d. 20. marts er aflyst pga. vores eget Spektrum Odder Cup.

Klub T-shirt til børn og unge

I 2021 fik vi en sponsoraftale med Hummel, som nu er det klubtøj OS trænere og mange af vores konkurrencesvømmere har på i klubben. Vi køber det til favorable priser gennem en af vores hovedsponsorer; nemlig InterSport Odder.
 
Vi ønsker også at tilbyde klubbens øvrige børn og unge en klub T-shirt til en pris på 150 kr.
 
For 25 kr. oveni kan du få trykt fornavn på T-shirten.

I kan se T-shirten med sponsorer på billedet herunder, eller se hele klubtilbuddet via folderen HER.
 
T-shirten kan i første omgang bestilles i uge 8 i nedenstående tidsrum. Det foregår i fællesrummet til højre for indgangen. Her har du også mulighed for at prøve T-shirten, hvis du er i tvivl om størrelsen. Der betales via mobilepay ved bestilling. Giv gerne besked om, hvornår du evt. kommer (indenfor de angivne tider) ved at besvare denne mail, så vi nogenlunde ved, hvor mange der dukker op. På dagen skal du spørge efter Brian Holst eller undertegnede, hvis vi ikke lige er i foyer/fællesrum.
 
Tirsdag kl. 16.00-18.00
Onsdag kl. 17.00-18.30
Torsdag kl. 16.00-18.00
 
T-shirten kan prøves i str. 152, 164, 176 og str. XS dame-model, men kan bestilles i alle de størrelser, der fremgår af folderen.

God vinterferie

Kontoret er åbent i vinterferien, så ring/skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål. Vi har også fortsat en del ledige pladser på flere holdtyper. Kender I derfor nogen, der endnu ikke har fundet sig et fedt vandtilbud, så prik dem endelig på skulderen og send dem i vores retning. 😊
 
Og med det ønsker vi jer en rigtig god vinterferie, og så ses vi igen i uge 8.
 
De bedste hilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder