Nye indlæg

Kategorier

Holdanbefaling og tilmelding til forårssæsonen 2022 (F22)

22-12-2021
I dag har vi sendt holdanbefalinger ud til medlemmer på vores svømmeskolehold. Dvs. alle børn og unge på hold fra Baby til og Hajer.

Vi anbefaler en holdtype, fordi vi ønsker at udfordre svømmerne til det bedst tilpassede niveau. Det er naturligvis svømmernes trænere, som har vurderet, hvilket hold der passer bedst til deres niveau. Det vurderes ud fra vandtilvænning / svømmeniveau, alder og ud fra evnen til at modtage fælles beskeder. Se mere om vores hold og målsætninger via vores hjemmeside.

Går du på et svømmeskolehold, og har du ikke modtaget en mail om holdanbefaling? Eller ønsker du uddybning af anbefalingen? Så tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@oddersvoem.dk

Voksenhold, konkurrencehold og vores alternative holdtyper såsom AquaAction og Havfruer får ikke holdanbefaling, men har fået en mail med info om tilmelding til Forårssæsonen 2022. Tjek din spam-indbakke, hvis du savner en mail fra os.

I slut december / start januar kan du se sæsonprogrammet for F22 på tilmeldingssiden. Vi skal lige have de sidste detaljer på plads, før vi offentliggør holdplanen. På trods af stigende corona-smitte satser vi på at køre en tilnærmelsesvis normal sæson med samme antal pladser som i efterårssæsonen.

Når sæsonprogrammet er klar, kan I planlægge hvilket hold, der passer bedst ind jeres hverdag, så I er klar til tilmelding i januar. Hvis alt går planmæssigt, åbnes tilmelding på følgende tidspunkter:

For medlemmer, der ønsker at fortsætte på sit nuværende hold, er der mulighed for at tilmelde sig via et link, I får tilsendt på mail, onsdag d. 5. januar. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at følge en anbefaling om at rykke til ny holdtype, skal du ikke benytte dig af dette tilmeldingslink, men vente et par dage med at tilmelde dig.
 
For en lille håndfuld hold er der pga. træner-skifte ændringer i svømmetiden. Ved større ændringer får I separat besked om alternative holdtilbud til den nye sæson.
 
For nuværende medlemmer, der ønsker at tilmelde sig et nyt hold (f.eks. hvis du er blevet anbefalet at rykke op), åbnes der for tilmelding mandag d. 10. januar kl. 12.00.

For nye medlemmer åbnes tilmelding mandag d. 17. januar kl. 12.00.
 
Som medlem har du/I således 1-1½ uges fortrinsret til tilmelding, før vi åbner for nye medlemmer.
 
GLÆDELIG JUL! Vi ses igen fra mandag d. 10. januar, hvor efterårssæsonen fortsætter. 😊
 
De bedste hilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder