Nye indlæg

Kategorier

Juleferie, forårssæsonen 2022 og lidt om corona

15-12-2021

Sæsonafslutning og opstart af ny sæson

Indeværende sæson (Efterårssæsonen 2021) forløber til og med d. 30. januar 2022. Vi holder dog 3 ugers juleferie fra og med d. 20. december til og med d. 9. januar.

Vi ses altså alle igen fra d. 10. januar og 3 uger frem.
 
Fra d. 17-23. januar (uge 3) planlægger vi mærkesvømning i forbindelse med, at I er til træning.
 
Der vil i løbet af januar blive åbnet tilmelding til Forårssæsonen 2022, hvor vi har sæsonstart straks efter Efterårssæsonen er afsluttet; altså mandag d. 31. januar.
 

Holdanbefaling og tilmelding til Forårssæsonen 2022

I løbet af december, får alle børne- og ungehold en mail om holdanbefaling til Forårssæsonen 2022. Dvs. I modtager en mail om, hvorvidt vi anbefaler jer at rykke op på næste niveau, eller om I bør fortsætte på samme niveau. Det er dog op til jer, om I vil følge anbefalingen eller ej.
 
Skulle I inden tilmelding mangle en holdanbefaling – som af den ene eller den anden grund kan gå tabt i de mange mails vi sender ud, eller fordi vi ikke har set jer længe og dermed ikke har kunnet vurdere anbefaling – så kontakt undertegnede for vejledning om, hvilket hold I skal vælge.
 
Til forårssæsonen 2022 har vi lidt træner-rokader, som gør, at der vil ske få ændringer i den nuværende holdplan. Vi er ved at lægge sidst hånd på den, men før vi er helt i mål, kan vi ikke garantere, at I er sikret en plads på jeres nuværende svømmehold, hvis I ønsker at fortsætte der. I får selvfølgelig stadig minimum en uges førsteret til fri tilmelding sammenlignet med nye medlemmer.
 
Tilmelding for alle nuværende medlemmer åbnes i uge 2 – konkret dato/tidspunkt følger!
 

Tilmelding for nye medlemmer åbnes i uge 3 – konkret dato/tidspunkt følger!

Husk dine forholdsregler mht. corona

Til sidst får I lige et par hurtige ord mht. den fortsat stigende smitte med COVID-19. Som forening er vi i de daglige aktiviteter indtil videre undtaget hjemsendelse og restriktioner såsom mundbind, coronapas mv. Vi skal dog stadig passe på hinanden! Derfor opfordrer vi OS alle til at tage vores forholdsregler og huske følgende:
 
  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på corona eller influenza
  • Sprit hænder ved indgangen
  • Hold afstand
  • Tag kun NØDVENDIGE forældre (voksne) med ind i svømmehallen og særligt i omklædningen. Som tommelfingerregel er det kun børn i varmtvandsbassinet, der har brug for voksen-hjælp i omklædningen. Dit barn kan ofte selv, hvis du sørger for let tøj, der er nemt at tage af/på.
  • Vær opmærksom på god hygiejne; gå (som altid) i bad og vask dig uden badetøj, inden du går ind til bassinerne - og om igen efter toiletbesøg!
  • Undgå håndtryk, krammere mv. med personer, du ikke ser dagligt.
Du kan med fordel også orientere dig om sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse HER.
 

God jul og godt nytår

Og med det ønsker vi alle medlemmer glædelig jul og godt nytår! Vi glæder os til at julehygge om jer i klorvandet i denne uge. 😊
 
Tak for at læse med. Skriv/ring endelig, hvis du har nogle spørgsmål til noget af al ovenstående.
 
De bedste hilsner
Gina
 
Tlf. nr. 23 97 71 23

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder