Nye indlæg

Kategorier

Info om helligdage/ferieplan

12-05-2021

Hvor er vi glade for at se vores medlemmer tilbage i svømmehallen hos OS! På trods af mange restriktioner er vi kommet rigtig godt i gang – vi håber også, at du har fået en god opstart i vandet.

Hermed information om de kommende helligdage/miniferier fra skolen.

Da svømmehallen nu også har genåbnet for offentlig svømning, kan vi i Odder Svømmeklub ikke svømme de dage, hvor skolerne holder lukket. Se derfor nedenstående oversigt.
 
 
  • Torsdag d. 13. maj (Kr. Himmelfartsdag): LUKKET
  • Fredag d. 14. maj: LUKKET
  • Søndag d. 16. maj: ÅBENT, dvs. normal holdundervisning (OBS: familiesvømning har fået separat besked om tidspunkt, husk tilmelding)
  • Søndag d. 23. maj (Pinsedag): ÅBENT, dvs. normal holdundervisning
  • Mandag d. 24. maj (2. Pinsedag): LUKKET
Som I kan se, er der svømning som normalt om søndagen, fordi svømmehallens offentlige åbningstid altid er den samme om søndagen (helligdag/ferie eller ej). Vi gør opmærksom på, at vi i svømmeklubben normalt holder ferielukket på alle skolernes ferie- og helligdage (også søndag). De ferie-/helligdage, vi i denne amputerede sæson holder åbent, er en undtagelse for at give jer mest mulig svømning.

Vi svømmer i denne sæson til og med uge 25; til og med søndag d. 27. juni 2021.

Konkurrence-holdene orienteres separat om træningsdage og -tider via ugeplaner på mail og i jeres respektive Facebook-grupper.

Vi regner med at åbne for tilmelding til efterårssæsonen 2021 i starten af august, så vi er klar til opstart i uge 34.

SES I HALLEN!

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder