Nye indlæg

Kategorier

Vi åbner tilmelding til forårssæsonen 2021

25-01-2021
Der har været lidt stille hos OS på det seneste, fordi vi – som så mange andre – igen igen har skulle tage stilling til, hvad vi gør i denne tid, hvor corona fortsat sætter dagsordenen. Nu har bestyrelsen snakket sammen, og vi har nyt til dig (og dine forældre).

Vi åbner for tilmelding for den nye sæson – forårssæsonen 2021 (F21)! Det sker på torsdag d. 28. januar 2021 kl. 12.00 for dig og alle andre nuværende medlemmer. I har en uges førsteret, før vi åbner tilmelding for alle.

For nye medlemmer åbner tilmeldingen således torsdag d. 4. februar 2021 kl. 12.00

Vi åbner F21 tilmelding med sæsonstart sat til d. 8. februar, da det er det, vi pt. har at forholde os til jf. de nuværende COVID-19 restriktioner. Det er fortsat uvist, hvornår vi egentlig kan komme i gang. Det er også grunden til, at vi indtil nu har meddelt, at vi afventer klarhed om kultur- og fritidslivet genåbning. Vi vælger nu alligevel at åbne for tilmelding, for at holde hjulene i gang hos OS – og selvfølgelig i håbet om at komme i gang hurtigst muligt. Holdplanen F21 er klar til jer HER, men pga. fortsat uvished om åbning er den med forbehold for ændringer.

Som svømmeklub har vi på trods af nedlukning de samme udgifter som normalt, hvorfor vi ikke kan tilbyde rabat for den kommende sæson. Vi håber alligevel, at du som medlem vil bakke OS op og fortsat være en del af vores forening – vores svømme-fællesskab. Det er vigtigt for OS og for foreningslivet generelt, så vores idrætsfællesskaber kommer lige så stærk – som før corona-pandemien – ud på den anden side af nedlukningen.

Når vi får lov at komme i svømmehallen igen, har vi i sinde at gøre det med et brag! Vi garanterer mindst lige så stor entusiasme og dedikation hos ansatte og trænere, som vi plejer at tilbyde, og mon ikke vi kan finde på noget ekstra for at fejre genåbningen – vi går allerede og glæder OS lidt. 😊

Håbefulde hilsner
Bestyrelsen i Odder Svømmeklub

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder