Nye indlæg

Kategorier

Nye retningslinjer - også hos OS

26-10-2020
Med et skærpet forsamlingsforbud og nye retningslinjer, er vi selvfølgelig også nødt til at opdatere vores restriktioner for færden i svømmehallen. Heldigvis er idrætsaktiviteter for børn og unge fritaget fra forsamlingsforbuddet på 10 personer, så de fleste af vores hold fortsætter som normalt. Det udvidede krav om mundbind vil imidlertid have større betydning, så læs venligst nedenstående grundigt igennem.

Alle svømmere/udøvere under 21 år fortsætter med deres svømmeaktiviteter som hidtil. Det gælder også alle hold med forældre i vandet (babysvømning, Vandhunde m. forældre og familiesvømning). HUSK kun én forælder med i omklædning og svømmehal.

Er du udøver på 12 år eller derover, skal du bære mundbind eller visir fra indgangen til anlægget indtil du er i omklædningen, og igen når du forlader omklædningen. Husk at være opmærksom på, om der er plads på bænkene til dig, ellers må du vente i foyer.

Alle der følger børn til svømning og ikke selv skal i vandet skal bære mundbind på alle områder. Det må tages af, når du sidder ned, og det er kun tilladt i fællesrummet (og evt. foyer).

Alle voksenhold (hold med en eller flere deltagere over 21 år) må indtil videre aflyses. Vi arbejder videre på, om vi kan afvikle vores voksenhold indenfor de gældende retningslinjer. Du hører snarest mulig fra os.

Derudover gælder der fortsat de tidligere udsendte regler og procedurer for svømning og træning hos OS. Dem finder du under information på vores hjemmeside. Du bedes også huske at være opmærksom på COVID-19 og influenzalignende symptomer hos dig selv (og dit barn), da du så skal blive hjemme. Det gælder naturligvis også vores trænere, hvoraf mange er unge mennesker, der lige nu er hårdt ramt. Vi kan derfor frygte, at vi bliver nødsaget til at aflyse hold, men håber ikke det bliver aktuelt. Husk også at give besked til os hvis du eller nogen i din husstand er blevet testet positiv.

Vi melder hurtigst muligt ud med besked om, hvad vi gør med stævner og juleafslutning – bl.a. vores traditionsrige Klubmesterskaber, som også må omtænkes.

Vi vil gøre vores bedste for, at alle medlemmer får så meget som muligt ud af sæsonen, samtidig med at vi gør det på en sundhedsmæssig forsvarlig måde. Jeg håber derfor, at I fortsat vil bakke op om vores tiltag, aktiviteter og i det hele vores GLADE forening.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder