Nye indlæg

Kategorier

Status midtvejs i E20

20-10-2020
Corona-foranstaltninger til svømning
Det går fremad med, at vores mange unge medlemmer selv klæder om, og vi øver os fortsat i at huske at gå i bad uden badetøj, holde afstand og få det hele i tasken, som skal med ind på kanten - og med ud igen. Derfor fortsætter vi med denne rutine hele sæsonen!

Det gør vi, selvom I fra på mandag vil opleve, at skabsnøglerne er tilbage i skabene i omklædningen. Det er et tiltag fra svømmehallen med mulighed for igen at bruge skabene, men vi vurderer IKKE, at det er en mulighed for os, da vi har rigtig mange medlemmer, som er børn, der pt. har rigelig i at lære selv at klæde om og ikke selv kan administrere afspritning før/efter brug af skabe. Derfor fortsætter vi som sagt vores efterhånden indarbejdede rutine. Saunaen er heller ikke tilgængelig for os, selvom den er åbnet i offentlig åbningstid. De fleste af os har også i forvejen nok at nå med 15 min til omklædning.

Smittetallene er jo desværre steget en del siden vi startede sæsonen, men vi er - så vidt vi ved - gået fri i svømmeklubben. Det er i stort omfang takket været dig! TAK for at indordne jer og fortsat prioritere klubsvømning højt! Vi gør også vores bedste for, at vi fortsat undgår et smitteudbrud på Nølevvej 6. Derfor vil vi gerne bede dig om at være særligt opmærksom på, om du (dit barn) har nogen former for symptomer på sygdom - ikke kun corona. Vi ønsker ikke snottede næser, maveonde og hovedpine i de her tider! Så er det bedre lige at blive hjemme fra svømning, for så at møde frisk op ugen efter. Skulle du blive smittet med COVID-19, eller er en i din husstand smittet, så er det VIGTIGT, at du informerer klubben. Det gøres ved at skrive til undertegnede.

Ingen forældre i svømmehallen
Derudover er det vanen tro blevet tid til her midtvejs i sæsonen at pointere, at vi IKKE ønsker forældre/tilskuere på sidelinjen, når børnene svømmer. Vi beder derfor ALLE forældre om at forlade svømmehallen, mens børnene svømmer. ”HVORFOR?” tænker mange. Det handler overordnet om, at vi får skabt det bedste rum for leg og læring med svømmerne, mens vi underviser dem. Vi underviser bedst, når forældre er ude af syne, og skulle der en sjælden gang være udfordringer - så skal vi nok give lyd! Her er corona en hjælp til OS, for med afstandskrav og forsamlingsforbud har vi slet ikke kapacitet til, at I kan opholde jer i hallen. Det gælder alle hold lige fra babyhold (én forælder er med, og det er forælderen i vandet!) til konkurrencehold. Specialhold (Søheste og Jump4fun) har særlige forhold. Som skrevet på opslag rundt i hallen, så skal vi kunne dokumentere, hvem der har været i hallen hvornår - og det er altså kun de tilmeldte profiler, vi kan styre. Derfor er det også supervigtigt, at I fortsat følger reglerne ift., hvilke hold, der har én forælder med i omklædningen.

Er du i tvivl om ovenstående eller har du bare brug for en genopfriskning af procedurer og retningslinjer for svømning hos OS, så kan du læse dem (igen) ved at KLIKKE HER.

Normalvis ville vi invitere jer forældre ind i hallen en gang i måneden, så I har mulighed for at følge med i jeres børns svømning. Det er desværre ikke muligt med de restriktioner vi pt. er underlagt. For babysvømning tilbyder vi under normale omstændigheder ”Ekstra forældre i vandet”. Det er heller ikke muligt, som det er lige nu. Hvis I ønsker at svømme hele familien sammen, har vi stadig pladser på vores familiehold søndag morgen.

Generalforsamling 2020
Har du indvendinger? Eller oplever du en lille gnist for at engagere dig i vores dejlige forening og svømmefællesskab? Så har du i nærmeste fremtid en gylden mulighed for at komme til orde. Vi har nemlig endelig fået indkaldt til årets generalforsamling i Odder Svømmeklub. Det er onsdag d. 28. oktober kl. 19.00. Alle medlemmer og forældre til medlemmer under 18 år er meget velkomne. Læs mere om generalforsamlingen og dagsordenen HER.

På vegne af personaleudvalget

De GLADESTE svømmehilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder