Nye indlæg

Kategorier

Velkommen på corona-venlig vis

24-08-2020
Velkommen til efterårssæsonen 2020

Hvor har vi glædet os til at byde dig velkommen til en ny sæson hos OS! 😊

Vi starter mandag d. 17. august, hvor din træner er klar til at tage imod dig på de/t hold, du har tilmeldt dig. Udover din træner vil du også møde bestyrelsesmedlemmer, andre frivillige og ansatte inkl. mig, som vil hjælpe dig/dit barn med at komme igennem omklædning og svømmehal på en corona-venlig måde.

For ja, som I nok har bemærket ved tilmelding, så er vi fortsat underlagt en række retningslinjer, som bare SKAL følges, for at vi forsvarligt kan gennemføre svømning hos OS på nuværende tidspunkt. Corona-situationen i Østjylland lige nu understreger kun vigtigheden af, at vi sammen gør vores bedste for at følge retningslinjerne. Derfor handler denne sæsons velkomstmail altså (også) om corona, og jeg håber, at du har 5 min til fortsat at læse med – på forhånd tak!

Ved ankomst til svømmehallen:

Sprit hænderne af ved indgang til svømmehallen.
 
Forældre til børn på følgende hold har adgang: Baby, Småbørn, Vandhunde m/u. forældre, Sæler, Jump4fun og Søheste. Dvs. fra Store vandhunde og opefter skal børnene selv klæde om og forældre bedes vente helt udenfor svømmehalsanlægget.
 
Forældre, der følger børn igennem omklædning, bedes aflevere deres barn hos trænerne og derefter gå helt udenfor svømmehalsanlægget, mens børnene svømmer. Er dit barn tissetrængende under svømning, henviser vi dig til at sidde i området v. ind/udgang til dame-omkl. eller til balkonen.
 
Gå direkte til omklædningsrummene, undgå ophold i gang og foyer medmindre du venter på adgang til omklædningsrummet.
 
Omklædning:

Der må MAX være 32 personer i hvert omklædningsrum; vi beder dig hjælpe med at regulere dette ved at tjekke, om der er en ledig plads til dig på bænkene/stolene.

Der er ikke plads til alle 32 personer i tørområdet, så afvent at nogen er gået i bruseområdet, så der er en ledig plads til dig. Du kan vente i mellemgang og foyer, så længe du holder 1 m afstand til andre og ikke overstiger antal-begrænsningerne.

Pak dine ting sammen i en taske/pose, som du tager med i svømmehallen, så bænkene er frie til svømmerne efter dig. Dvs. ingen brug af skabe. Du kan som det eneste efterlade dine sko i omklædningen.
 
1 bruser pr. person; det passer med 1 m afstand.
 
Vi har afsat 15 min til omklædning før og efter din vandtid. Det bedes du overholde.
 
Omklædning skal generelt ske så hurtigt som muligt, så der er tid og plads til at få alle igennem hhv. tør- og bruseområde.
 
Svømning:

Tag din taske med ind i svømmehallen og placer den i nærheden af dit bassin med 1 m afstand til andres tasker. Trænerne og hjælperne anviser tørre områder til dette, og viser dig vej til dit hold.
 
Afkrydsning ved din træner. Står du ikke på holdlisten, kan du ikke få lov at svømme.
 
Brug eget udstyr – særligt svømmebriller! Til undervisningen benytter vi fortsat udstyr, som vi sørger for rengøring af.
 
Under svømning og pause ved kant holdes 1-2 m afstand – særligt ved ansigt til ansigt kontakt. Antallet af pladser på vores hold er reguleret efter, at vi kan have alle svømmere inde ved kanten til instruktion og samtidig have 1 m afstand mellem svømmerne.
 
Hvis du skal hjælpe dit barn igennem omklædning, bedes du stå klar til afhentning ved bassin/varmtvandsområde 5 min før endt svømmetid.

HUSK: Vi vil gøre vores bedste til at hjælpe dig/dit barn med alt ovenstående!


Vi er klart mest pressede ift. afstand og antal i omklædning. Derfor beder vi også lige forældre om at overveje følgende:

Kan I sende én forælder/voksen ind med flere børn (Vandhunde, Sæler, Jump4fun, Søheste)?

Kan far tage med i stedet for mor? (vi bliver sandsynligvis mest pressede i dameomklædningen)
 
Kan du klæde baby om inde ved varmtvandsområdet?
 
Kan dit barn – evt. efter et par øvegange – faktisk selv klare omklædning, hvis du gør det så simpelt som muligt for ham/hende?
 
Og med de – desværre lidt formanende ord – vil vi til sidst bede dig om generelt at være opmærksom på Vandsportens Corona-regler, som du kan hente HER.

Vi GLÆDER os til at komme i gang med svømning igen! Og vi er sikre på, at vi sammen kan få det til at fungere på trods af regler, afstand og langt færre pladser end normalt.

Vi følger selvfølgelig corona-situationen og opdaterer jer om evt. nye retningslinjer.

Har du spørgsmål? Skriv til undertegnede på kontakt@oddersvoem.dk

På vegne af personaleudvalget

De GLADESTE svømmehilsner
Gina

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder