Nye indlæg

Kategorier

Efterårssæson 2020

07-07-2020
Holdplanen til efterårssæsonen er klar. Går alt efter planen starter vi mandag i uge 34, MEN vi venter med at åbne for tilmeldingen til slut juli / start august.
 
Årsagen til, at vi venter med tilmeldingen, er, at vi med de nuværende retningslinjer som følge af corona får svært ved at gennemføre den planlagte holdplan. Vi venter således i håb om, at retningslinjerne lempes. Samtidig har vi også en plan-B i tankerne, men krydser selvfølgelig fingre for, at det ikke bliver nødvendigt. Vi skal nok komme i gang efter sommerferien i et eller andet omfang.
 
Vores helt store flaskehals er omklædningsrummene, hvor der pt. maksimalt må være 32 personer i hver. Det kan vi ikke leve op til med det antal af hold vi normalvis har i gang på én gang.
 
Er du medlem? Så får du selvfølgelig en update på mail, når vi er klogere på retningslinjerne. Heri vil du modtage information om, hvordan tilmelding foregår. Vi arbejder på så vidt muligt at kunne sikre dig en plads på det hold, du har gået på i forårssæsonen, som jo desværre blev meget kort.
 
Er du ikke medlem? Så anbefaler vi at du følger med her på vores hjemmeside, samt på vores Facebookside.
 
Alle OS ønsker dig og din familie en rigtig god sommer, vi ses til august!
 

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder