Nye indlæg

Kategorier

Er du klar til svømning igen?

08-06-2020
Vi arbejder på at blive klar til at genstarte svømmeklubbens aktiviteter, for der er grønt lys fra regeringen til at åbne landets svømmehaller – JUHU, siger vi bare!

Du er dog nødt til at væbne dig med tålmodighed nogle dage endnu, for svømmehallen er ikke helt klar til at tage imod OS endnu, men de arbejder på det!
 
Og så har vi i klubben et større planlægningsarbejde foran os, for at vi overholder alle retningslinjer. Forvent derfor ikke, at vi vender tilbage med fuld power på alle hold. Det kan vi simpelthen ikke under de gældende retningslinjer - hvor end vi gerne ville.

MEN du kan altså godt begynde at glæde dig til en ægte klorvandsdukkert igen. Vi glæder os i hvert fald meget, ikke mindst til at se dig og vores øvrige medlemmer i hallen igen!

Aqua Camp planlægges nu at blive afholdt i de oprindeligt planlagte uger; uge 27, 28 og 32, men der kan komme restriktioner på f.eks. alder og/eller deltagerantal afhængig af retningslinjerne.

Vi opdaterer dig her og på mail, så snart vi har nogle konkrete retningslinjer klar. På forhånd tak for tålmodighed og forståelse!

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder