Nye indlæg

Kategorier

Odder-svømmere afslutter sæsonen i Viborg

19-06-2017
Tekniske forbedringer resulterer i flotte tider, medaljer og en tid som årets hurtigste
 
Mathilde Lauridsen, Alexander Johnsen og Mads Emil Hermansen med nogle af af deres medaljer fra weekendens stævne. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Weekendens sommervejr indikerer på flere måder, at svømmesæsonen er ved at nærme sig sin afslutning. Til Spar Nord Viborg Sommer Cup er 13 Odder-svømmere til deres sidste stævne inden sommerferien. Ugen op til stævnet er blevet brugt til at finpudse de sidste detaljer og få den sidste fart ind i kroppen.
 
Det viser sig hurtigt, at svømmerne har masser af fart og ikke mindst stor lyst til at yde sit maksimale. Nicholas Bundgaard, som svømmer på Odder Svømmeklubs K2-hold og i næste sæson skal svømme på K1-holdet, starter med at smadre sin personlige rekord på 200 meter crawl med hele fire sekunder efter et flot disponeret løb.
 
For Mathilde Lauridsen er det også sidste stævne som K2-svømmer. Om søndagen banker hun, som sin holdkammerat, også fire sekunder af sin hidtidige bedste tid i favoritdisciplinen, 200 meter butterfly. Den nye tid er blot syv tiendedele af et sekund over kravtiden til efterårets danske juniormesterskaber.
 
Katrine Skyt Nielsen, der til daglig svømmer på svømmeklubbens Medley 2 hold, har flere absolut godkendte præstationer undervejs i weekenden. Hun er en af de M2-svømmere, som virkelig har rykket sig mentalt i løbet af sæsonen, og hendes humør smitter virkelig af på hendes holdkammerater.
 
Tre andenholds svømmere med ild i rumpen
Alexander Johnsen og Sisse Press har virkelig ramt formen fremmod weekenden. Med personlige rekorder i alle deres løb, medaljer og ikke mindst flotte forbedreringer af deres tekniske kunnen, kan de to svømmere virkelig holde en velfortjent sommerferie. Særligt skal Alexanders præstationer på 1500m crawl og 400 meter crawl nævnes, hvor han under stævnet forbedrer sig med henholdsvis 1 minut og 16 sekunder samt 18 sekunder. De flotte forbedringer resulterer begge gange i to flotte sølvmedaljer til Alexander Johnsens store begejstring.
 
Mads Emil Hermansen har virkelig fundet motivationen igen efter et forår med forskellige mindre skader i først hæle, så knæ og sidst skuldre. Det meste af sin tid som svømmer har han været placeret som nummer et på mange af ranglisterne i sin årgang, og weekendens mål er derfor at forblive blandt de bedste hen over sommeren og frem mod hans første danske årgangsmesterskab, der venter i januar. Som sine to holdkammerater forbedrer Mads Emil Hermansen alle sine personlige rekorder med flere sekunder. Det resulterer i gevaldige hop på ranglisterne i nogle af hans mere sekundære løb såsom 400 meter medley.
 
Mads Emil Hermansen svømmer samtidig årets hurtigste tid på 100 meter medley blandt 12-årige drenge og får under stævnet hængt fem guldmedaljer og en sølvmedalje om halsen. Nicholas Bundgaard, Alexander Johnsen og Mads Emil Hermansen vandt i en holdkap en flot bronzemedalje med hjælp fra Tue Zilmer, som er træner på mange af svømmeklubbens hold og selv aktiv på Odder Svømmeklubs Medley 1 hold.
 
De fire drenge vinder en flot bronzemedalje på 4x50 meter fri. Klik på billedet for fuld størrelse.
 
I næste weekend skal svømmeklubbens hurtigste årgangssvømmere og juniorsvømmere i aktion, når der henholdsvis afvikles danske årgangsmesterskaber i Nørresundby og danske juniormesterskaber i Esbjerg. Begge stævner kan følges live på livetiming.dk

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder