Nye indlæg

Kategorier

Odder i Holbæk

10-06-2017
- Forventningens glæde.
 
Klik på billedet for at se det i fuldstørrelse
 
Af: Tue Zilmer
 
Det er tidlig morgen, og solen skinner. Forældre og børn står samlet ude foran Odder Svømmehal og venter på bussen. Der er smil og stor glæde at mærke blandt børnene, da de skal afsted til årets Holbæk Youth Festival. Da bussen kommer, bliver alle tasker glædeligt smidt om bord på bussen, og der vinkes farvel til de forældre, som ikke skal med til stævnet. Der småsnakkes ungerne imellem, og turen er nu i gang.
 
Turen over til Sjælland forløb smertefrit, og med dejligt vejr udenfor, så var turen næsten malerisk. Ved ankomst i Holbæk findes de lokaler på den lokale skole, som Odder-svømmerne skal overnatte i. Taskerne smides og turen går direkte over i svømmehallen, hvor der nu skal svømmes.
 
Der findes pladser, og så går indsvømning til stævnet i gang. For mange af de nye svømmere i konkurrenceafdelingen er dette deres første indsvømning til et weekendsstævne.
 
Det er en stor oplevelse for mange at svømme i et bassin med så spredt niveau på alle baner, men der knokles hårdt på frem mod stævnestart. Da det første løb fløjtes i gang, forsvinder alle bekymringerne, og stævnet er nu rigtig i gang. Da stævneafsnittet er ovre, spises der aftensmad, der hygges og snakkes i småkrogende alle steder efter maden. Der leges gemmeleg på skolen, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan gemme sig. Den første dag har været en succes for børnene, der trygt falder til ro.
 
Klik på billedet for at se det i fuldstørrelse
 
Personlige sejre
Dag to og tre er også oplevelsesrige, og der gøres mange erfaringer blandt svømmerne. At svømme til et stævne med så mange klubber og samtidig være langt hjemmefra kan være en stor størrelse første gang, men alle kommer hjem rigere på viden og oplevelser, end da de tog hjemmefra. Da tredje stævnedag er overstået, er smilene brede, da turen nu går hjem mod Odder. Disse smil bliver kun større, da svømmerne indser, at de skal køre i en ”dobbelt-dækker”, hvor man selvfølgelig skal sidde i toppen. På turen hjemad hygges der, og der spises en lille velfortjent is i varmen i bussen.
 
Der kom ingen medaljer med hjem denne gang fra Holbæk, men erfaringerne og oplevelserne har alligevel gjort indtryk på svømmerne. Ud fra svømmernes snak og iver er der ingen tvivl på, Holbæk stævnet har været en stor oplevelse for både de nye og lidt mere rutinerede konkurrencesvømmere.
 
Med til stævnet var: Medley 2, Talent, Bobler

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder