Nye indlæg

Kategorier

Michael Hinge ny cheftræner i Odder Svømmeklub

31-05-2017
 
Michael Hinge vender efter et år væk fra kanten tilbage til svømning, og starter den 1. august som ny cheftræner i Odder Svømmeklub. Tidligere cheftræner i klubben, Mads Hjorth, fortsætter i klubben, som ansvarlig årgangstræner og assistent på førsteholdet. I Odder Svømmeklub ser man meget frem til ansættelsen af Michael Hinge:
 
”Det er med stor glæde, at vi har landet en aftale med Michael Hinge, som ny cheftræner i Odder Svømmeklub. Michael har uvurderlig erfaring, som en mindre klub som Odder Svømmeklub virkelig kan drage nytte af. Især Michaels tid som talentudvikler i Dansk Svømmeunion i 8 år, hvor han har haft det sportslige ansvar for landets bedste årgangs- og juniorsvømmere, samt hans to år i Herning Svømmeklub som sportschef, hvor han havde ansvaret for hele konkurrenceafdelingen, tilfører værdifuld erfaring til klubben”, udtaler formand Lars Rasmussen.
 
Omkring valget af Odder Svømmeklub udtaler Michael:
 
”Odder Svømmeklub har vist sig, at være klar til at udvikle sig for at tilgodese dels de stærke individualister, der allerede findes i klubben, og særligt for at udvikle den store talentmasse der er på vej. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Mads og den øvrige trænerstab, og ikke mindst med bestyrelsen, som også har vist at være udviklingsparate. Sportsligt ser jeg er åbenlyst potentiale i den stærkt funderede klub. Jeg har i de seneste måneder været tilknyttet klubben som konsulent, hvor vi har arbejdet med en udviklingsmodel, som jeg ser frem til at være en del af at implementere.”
 
Tidligere cheftræner Mads Hjorth er også meget tilfreds med det nye set up i klubben:
 
”Jeg er meget glad for, at vi har kunne tiltrække en profil som Michael til Odder Svømmeklub. Michael har været en del af dansk og international svømning i rigtig mange år, og vi har løbende haft gode dialoger, både under nationale stævner og landsholdsaktiviteter. Jeg er sikker på vi, i samarbejde, kan løfte klubben endnu mere end det er lykkes de sidste fire år jeg har været her. Jeg synes også, at klubben med denne ansættelse viser et ambitionsniveau på konkurrencesvømnings side, som vi ikke tidligere har oplevet i klubben, og det skal de have en masse ros for”.
 
Vi glæder os til samarbejdet med Michael, og jeg håber, at I vil tage godt imod ham.
/Lars Rasmussen

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder