Nye indlæg

Kategorier

Stor succes til Vestdanske Årgangsmesterskaber

24-04-2017
Vestdanske Årgangsmesterskaber var en stor succes for Odder Svømmeklub, hvor Thor Grand Nedergaard blandt andet vandt bronze på 200 meter rygcrawl
 
Holdbillede af de deltagende Odder-svømmere til Vestdanske Årgangsmesterskaber. Klik på billedet for fuldstørrelse.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Odder Svømmeklub deltog i weekenden til Vestdanske Årgangsmesterskaber i Thisted, hvor hele otte svømmere flot havde kvalificeret sig i løbet af sæsonen. Svømmerne havde i påskeferien, ugen for inden, været på træningslejr, hvor de sidste tekniske detaljer var kommet på plads. Det var derfor en flok nedtrappede svømmere, som skulle ud og høste frugterne af deres flotte træningsindsatser de sidste måneders tid.
 
Drengene gav den fuld gas
De seks kvalificerede Odder-drenge præsterede alle aldeles flot. Kasper Johnsen og Jacob Lyse Søe svømmede begge personlige rekorder i samtlige af deres løb. Foruden de store rekorder var de flotte forbedringer også under mange af kravtiderne til de Danske Årgangsmesterskaber (DÅM), som afholdes på langbane i Nørresundby i starten af sommerferien. Kasper Johnsen var endda få tiendedele fra at få medalje på 100 meter rygcrawl. Han endte på en imponerende femteplads til trods for at være seedet som nummer 13 og mange sekunder fra toppen.
 
Sander Møller Jürgensen svømmede også aldeles godt under stævnet og fik undervejs flere DÅM-kravtider. Desværre fungerede hans brystsvømning ikke optimalt, og han endte derfor uden for medaljerne på 50 meter brystsvømning, skønt han var seedet som nummer to. Han kunne dog glæde sig over, at de mange fine tider rakte til, at han afslutningsvis kunne få overrakt et lille trofæ i Dansk Svømmeunions medleykombinationskonkurrence. Sander Møller Jürgensen havde nok udviklingspoint til at ende på niveaustigens andet plan.
 
Tobias Nielsen sluttede sit første Vestdanske Årgangsmesterskab af med at kvalificere sig til DÅM på 100 meter crawl, da han som førstesvømmer i den afsluttende holdkap slog sin personlige rekord med et halvandet sekund.
 
Klareste skinnede Thor Grand Nedergaard bronzemedalje, som han vandt i sin favoritdisciplin, 200 meter rygcrawl. Det skal derfor blive spændende at se, hvor godt han klarer sig, når landets bedste årgangssvømmere mødes i starten af sommerferien på langbane i Nørresundby.
 
Sygdomsramte piger
De deltagende piger, Camilla Angaard og Kathrine Bech Nielsen, havde begge desværre været siggeliggende og døjet med sygdom op til stævnet. De var derfor ikke i helt samme gear som drengene. Det endte dog med et par udmærkede præstationer og pigerne holdt trods alt humøret højt hele weekenden.
 
Påskeferiens træningslejr gav pote
Andet steds var andre af Odder Svømmeklubs konkurrencesvømmere til stævne. Det foregik i Aarhus, nærmere bestemt Risskov. Her gav en håndfuld svømmere fra svømmeklubbens Talent- og K2-hold den fuld gas. Påskeferiens træningslejre viste sig også her at give pote i form af en masse medaljer og nye personlige rekorder.
 
I næste weekend går turen til Hjørring, hvor svømmeklubbens K2-svømmerne og enkelte af førsteholdssvømmerne deltager til Park Vendia Cup.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder