Nye indlæg

Kategorier

Træningslejre i påskeferien

16-04-2017
Odder-svømmere brugte påskeferien i Ebeltoft og i Vildbjerg. 40 konkurrencesvømmere fra Odder Svømmeklub brugte påskeferiens helligdage på træningslejr i henholdsvis Ebeltoft og Vildbjerg
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Oddersvømmeklubs Medley 2- og Talentsvømmere tilbragte påskeferien i Ebeltoft, hvor mange af svømmere for første gang skulle på en rigtig træningslejr væk fra Spektrum Odder Svømmehal. Forventningen var derfor også, at de nyoprykkede Talentsvømmere skulle integreres på holdet. Dagene i Ebeltoft viste sig dog at flyve afsted med kortspil og hygge på værelserne. De unge svømmere havde alt i alt nogle rigtig sjove træningsdage, som blandt andet bød på banke-banke-livredderbøf og flødebolleholdkap.
 
”Træningslejren og dagene i Ebeltoft har klart overgået mine forventninger. Svømmerne har virkelig været seje og givet den ekstra gas til de mange træningspas. De etablerede Talentholdssvømmere har taget rigtig godt i mod de nye, mens de mere erfarne Medley 2-svømmere har været med til at sætte en høj standard for, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer i Odder Svømmeklub,” siger talentholdstræner Mikkel Kvist.
 
Endnu et træningsbesøg i Vildbjerg
Odder Svømmeklubs K2-svømmere var endnu en gang på træningslejr i Vildbjerg nær Herning, hvor svømmerne også havde været på opstartsweekend i starten af august forud for sæsonen. Fokus for svømmerne var at få svømmet de sidste hårde træningspas forud for Vestdanske Årgangsmesterskaber i Thisted, hvor svømmerne forhåbentlig svømmer under en masse kravtider til Danske Årgangsmesterskaber, som afholdes i slutningen af juni måned. Derfor var det da også en flok trætte svømmere, som lørdag eftermiddag blev hentet efter at have sluttet træningslejren af med et ministævne.
 
Her havde svømmerne blandt andet skulle prøve kræfter med 200 meter butterfly, 100 meter medley og 50 meter crawl. Nogle uvante distancer for mange af svømmerne. Flere svømmede dog nogle meget flotte tider og blandt andet svømmede Kasper Johnsen ny uofficiel personligrekord på 200 meter butterfly med hele to sekunder.
 
”Det er klart den bedste træningslejr, jeg har haft med K2-svømmerne. Der kan naturligvis altid lægges på, men jeg synes helt sikkert, at svømmerne har fået nogle nye og brugbare redskaber med hjem, som de hver især kan arbejde videre med den sidste del af sæsonen,” forklarer Jonatan Balladone, som er assisterende træner på K2-holdet.
 
Spændende mesteskabsweekend i vente
Den kommende weekend byder på Vestdanske Årgangsmesterskaber i Thisted, hvor Odder Svømmeklub har flere svømmere tæt på medaljerne. Tættest er Thor Grand Nedergaard og Sander Møller Jürgensen, som er seedet som henholdsvis treer og toer i deres respektives løb. Det skal derfor blive spændende at se, om drengene kan præstere deres optimale og sikre sig placeringer helt i top, som Marie Christensen gjorde i sit sidste år som årgangssvømmer for præcist et år siden, da hun vandt bronze på 200 meter rygcrawl.
 
Andetsteds skal mange af klubbens yngre svømmere til stævne i Skovbakken i Aarhus, hvor frugterne af træningslejrenes sublime træningsindsatser skal høstes.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder