Nye indlæg

Kategorier

Odder Svømmeklub siger tak for en skøn Rema 1000 AquaCamp i vinterferien!

16-02-2017
Pressemeddelse
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Odder Svømmeklub har i vinterferien afholdt Rema 1000 AquaCamp for 19 børn i alderen 7-12 år. Rema 1000 AquaCamp er arrangeret af Odder Svømmeklub og udviklet af Dansk Svømmeunion.
 
Rema 1000 AquaCamp var en succes hos Odder Svømmeklub Odder Svømmeklub er meget tilfredse med afviklingen af vinterferiens Rema 1000 AquaCamp. Mange glade børn har fyldt svømmehallen med aktivitet og er blevet sendt trætte hjem af instruktørerne hver dag. Gennem dagene på Rema 1000 AquaCamp har deltagerne været igennem mange sjove og spændende aktiviteter, og har lært nye ting. Blandt andet har de været igennem skattejagt, livredning, de fem baderåd, udspring og mærkesvømning.
 
Tak til sponsorerne
Dansk Svømmeunion arbejder hvert år på at få sponsorer til Rema 1000 AquaCamp. Det er vigtigt for Dansk Svømmeunion, at der er tale om produkter, som kan komme deltagerne til gavn. Hvert år modtager hver deltager således en goodie-bag med svømmebriller, badehætte, drikkedunk, T-shirt og små overraskelser. Det er muligt at give denne goodie-bag til deltagerne med hjælp fra flere sponsorer:
- Rema 1000 sørger for frisk frugt og saftevand hver dag.
- Trygfonden sponsorer goodie-bags til alle deltagere.
 
Dansk Svømmeunion og Odder Svømmeklub takker sponsorerne for deres bidrag!
 
Odder Svømmeklub håber at arrangere endnu en Aqua Camp
Efter en rigtig god Rema 1000 AquaCamp, vil Odder Svømmeklub, i samarbejde med Dansk Svømmeunion, arbejde på at kunne afholde Aqua Camp igen i sommerferien. Hold øje med klubbens hjemmeside og Facebook side og Instagram profil for information, når vi kommer tættere på afholdelsen.
 
Odder Svømmeklub vil gerne sige tusind tak til alle deltagere på Rema 1000 AquaCamp og håber, at I har lyst til at deltage igen næste gang Odder Svømmeklub afholder Rema 1000 AquaCamp.
 
Odder Svømmeklub afholder Rema 1000 AquaCamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion, der har udviklet konceptet takket være støtte fra REMA1000.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder