Nye indlæg

Kategorier

Flyvende Odder-svømmer markerer sig blandt landets bedste

13-11-2016
Fem juniorsvømmere fra Odder Svømmeklub deltog torsdag til søndag ved de Danske Juniormesterskaber på Bellahøj Svømmestadion i København. Alle præsterede flotte tider. Nikolaj Isdahl skinnede klarest med 2 medaljer og hele 6 klubrekorder.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Det er onsdag eftermiddag. Odder Svømmeklubs fem kvalificerede juniorsvømmere har lige været et kort smut i træningsbassinet og er nu, med deres to trænere, klar til at drage afsted mod København og Bellahøj Svømmestadion, hvor et stort opsat Dansk Juniormesterskab venter.
 
Bellahøj Svømmestadion, der også går under navnet ’bunkeren’, giver altid optimale betingelser for svømmerne til at præstere optimalt. I den store beton svømmehal er der hele tre 25 meter bassiner til rådighed og masser af plads til tilskuere. Det skulle derfor blive spændende at se, hvordan de unge svømmere ville præstere på denne store scene.
 
Emma Rasmussen, Maja Fridberg Madsen og Marie Christensen deltager alle ved Danske Juniormesterskaber for første gang. Trods nerverne sidder ude på badedragterne, lykkes pigerne torsdag med at bruge nervøsiteten på en konstruktiv måde. De svømmer nemlig alle personlige rekorder på 50 meter rygsvømning, som er stævnets første udfordring. En yderst fornuftig start for de tre piger, som glade og tilfredse går i gang med de 700 meter afsvømning, som træneren forlanger efter hvert løb.
 
Også på 50 meter og 100 meter frisvømning er der flotte præstationer. Marie Christensen og Maja Fridberg Madsen har en dejlig og sund konkurrence om, hvem der er hurtigst på disse distancer. Denne gang må de dele i porten, da Maja Fridberg Madsen tager sejren på 50 meteren, mens Marie Christensen er stærkest på 100 meteren.
 
Drengene er også klar. Thomas Frederiksen præsterer ofte bedst ved store mesterskaber, og han gør det igen på favoritdisciplinerne 50 meter- og 100m rygsvømning samt 50 meter frisvømning. Gode personlige rekorder og to finalepladser, der viser, at Thomas Frederiksen fortsat bevæger sig i den rigtige retning.
 
Nikolaj Isdahl er en af favoritterne ved stævnet, både på 50m fri og 50m bryst. Det ender også med store personlige rekorder, klubrekorder og medaljer, som henholdsvis resulterer i en bronze- og en sølvmedalje. To medaljer og personlige forbedringer som virkelig vidner om storform hos Odder-svømmeren.
 
Næste udfordring for Odder Svømmeklub er torsdag den 17. november, hvor Danske Seniormesterskaber bliver skudt i gang i Esbjerg. Her deltager fem af klubbens svømmere.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder