Nye indlæg

Kategorier

Når enden er god…

01-11-2016
Et par svingende førstedage blev reddet af et godt finaleafsnit søndag, hvor Odder-svømmerne vandt hele tre af deres fire medaljer, da klubbens bedste svømmere deltog ved de Vestdanske Kortbanemesterskaber i Hjørring.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Trods fire dagen i sengen på grund af sygdom præsterede en yderst veloplagt Oskar Jørgensen flot under Vestdanske Kortbanemesterskaber

De bedste svømmere fra Jylland og Fyn var i weekenden samlet til stævne i Nordjylland, hvor det sidste af formen skulle pudses af inden DM for junior og senior, som afvikles om godt to uger. De fleste klubber ligger i tung træning frem mod DM, og der var derfor langt mellem de helt store præstationer til stævnet.

For tre af svømmerne var det første gang de deltog ved stævnet, og de fik en rigtig god debut. Sebastian Møller Jürgensen, Maja Fridberg Madsen og Emma Rasmussen havde alle gode løb, men især Emma Rasmussens kvalifikation til finalen på 200m ryg var en flot præstation, efter en stor personlig rekord i det indledende heat.

For drengene markerede Oskar Jørgensen sig stærkest med personlige rekorder og klubrekorder på 200m fri og 100m fri, hvor den sidste også gav en overraskende sølvmedalje, og dermed Oskar Jørgensens første seniormedalje til et mesterskab.

Lasse Dall fik også forbedret sin egen klubrekord på 50m ryg, da han slog personlig rekord og tog en flot sølvmedalje i løbet. Lasse Dall fik derudover også en sølvmedalje på 50m butterfly, i et løb hvor tingene ikke rigtig fungerede.

Sidste medalje tog Nikolaj Isdahl sig af, da han svømmede en hurtigt 50m bryst finale. Nikolaj Isdahl har tidligere vist gode takter i brystsvømning, og der skal nu arbejdes hårdt i denne stilart frem mod april, hvor kvalifikation til de store internationale mesterskaber venter.

De venter et par spændende uger frem mod DM, hvor der skal trænes teknisk og hurtigt, så alle står skarpt på skamlen om to uger.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder