Nye indlæg

Kategorier

Odder Svømmeklub opruster på alle fronter

10-10-2016
Aldrig før har setuppet været mere professionelt og strømlinet i Odder Svømmeklub. Med ansættelse af en breddeansvarlig bliver alle medlemmer i den kommende sæson tilgodeset.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
”I Odder Svømmeklubs historie har vi aldrig haft et så stærkt setup, som vi i denne sæson kan præsentere vores medlemmer for,” forklarer formand for svømmeklubben Lars Rasmussen.
 
 
Han forklarer endvidere, at svømmeklubben kort inden sommerferien fik skrevet kontrakt med en breddeansvarlig, Julie Darling, hvis primær opgave bliver at strukturere og videreudvikle klubbens Svømmeskole.
 
 
”Det er klart en stor satsning, vi har lavet i denne sæson. Jeg synes dog, altid vi som klub skal stile efter at give vores medlemmer endnu bedre rammer. I bestyrelsen er der også enighed om, at vi fortsat skal være attraktive for svømmeglade unge såvel som ældre, hvad end det gælder svømmeskole eller konkurrencesvømning”, siger Lars Rasmussen.
 
Sportschefens rolle ændres
Med den store oprustning får Odder Svømmeklubs sportschef, Mads Hjorth, nu også mere tid til at koncentrere sig om det, som han er bedst til – nemlig konkurrencesvømning. Til Dansk Svømme Award tilbage i april vandt Mads Hjorth til stående klapsalver prisen som årets Upcoming Træner i Cirkusbygningen i København.
 
”Det var naturligvis en enorm stor anerkendelse af få blandt mine kollegaer rundt omkring i de danske svømmeklubber. Nu gælder det dog en ny sæson, så nu handler det om, at jeg skal bevise mit værd,” forklarer Mads Hjorth.
 
Odder Svømmeklubs sportschef påpeger i samme omgang, at der er potentiale til endnu en stor sæson, som han glæder sig til at forsøge at forløse med de flere timer, som han nu kan bruge i konkurrenceafdelingen efter ansættelsen af den breddeansvarlige. Ligeledes håber han på, at prisen fremadrettet måske kan være medvirkende til at lokke flere dygtige elitesvømmere til Odder.
 
Frivillige roses
Ligesom fugleunger ikke kan leve uden deres mor, kan foreninger heller ikke fungere længe uden mange timers frivilligt arbejde. Tidlige i oktober kunne man i Odder Avis læse en pressemeddelelse omhandlende et historisk stort og langt trøjesponsorat. Samarbejdet er blevet indgået med Sportigan Odder. Et samarbejde som sponsorchef i Odder Svømmeklub, Tonny Christensen, er svært tilfreds med.
 
”Det betyder rigtig meget for klubben, og ikke mindst for vores mange medlemmer i konkurrenceafdelingen. For at kunne performe til de store nationale stævner, er det essentielt at være klædt ordenligt på. Det kan vi nu, med den nye At vi kan klæde svømmerne ordentlig på i forhold til skulle performe til de store nationale stævner er essentielt for at kunne præstere optimalt," udtaler Tonny Christensen.
 
Odder Svømmeklub har også indgået sponsoraftaler med en række andre sponsorer, som sponsorchefen naturligvis også er glad for. Ifølge ham er det nøjagtigt disse sponsorater, som tilsammen gør det muligt at skabe endnu bedre rammer for de svømmende medlemmer.
 
Plads til flere
Trods en allerede stor tilmelding til den igangværende sæson, håber formand, Lars Rasmussen, at kunne trække flere og ikke mindst nye medlemmer til. Nogle af dem kunne i sagens natur snildt komme fra Aarhus-området. På grund af den store renovering af Aarhus Svømmestadion har AGF Svømmeklub, Aarhus 1900 og flere triklubber måtte aflyse mange af deres hold i efterårssæsonen.
 
Vi er ikke ude på at stjæle andre klubbers medlemmer, men når mange svømmeglade mennesker af flere årsager ikke kan svømme i Aarhus Svømmestadion for en periode, skal de da være hjertens velkomne til at komme til Odder. Så kan de jo altid selv vurdere, hvor de vil fortsætte med at svømme, når Svømmestadion er færdig renoveret,” slutter Lars Rasmussen med et glimt i øjet.
 
Frem mod sæsonen er der også blevet oprettet nye hold som følge af en stigende efterspørgsel. I efterårssæonen bliver det blandt andet muligt at starte på det nye Udspringshold.
Er du endnu ikke tilmeldt har vi stadig ledige pladser tilbage.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder