Nye indlæg

Kategorier

Odder Svømmeklub indgår historisk klubtøjsaftale med Sportigan Odder

10-10-2016
Odder Svømmeklub har indgået den største sponsor- og samarbejdsaftale i klubbens historie.
 
Af: Klaus Bach Christensen
 
Danni Frederiksen, indehaver af Sportigan Odder, og Tonny Christensen, sponsorchef i Odder Svømmeklub, giver hinanden det formelle håndtryk ovenpå den indgåede aftale.
 
 
Efter succesfulde forhandlinger har Odder Svømmeklub underskrevet en fireårig kontrakt med Sportigan Odder. Odder Svømmeklub har indgået en særdeles spændende sponsoraftale med Sportigan Odder, som skal klæde Odder Svømmeklub på i de kommende fire år. Det er en historisk lang aftale og endnu et tegn på, at Odder Svømmeklub er på vej i den rigtige retning.
 
En aftale på det rigtige tidspunkt
Sponsorchef i Odder Svømmeklub, Tonny Christensen, er yderst tilfreds med den lange og attraktive klubtøjsaftale.
”Det er en rigtig god aftale for Odder Svømmeklub! Aftalen kommer til at give ro de kommende år omkring valg af klubtøj. Vi har valgt Adidas som nyt tøjmærke, og glæder os til at klæde vores mange medlemmer på i vores nye klubtøj. Kollektionen fra Adidas kommer til at betyde, at vi kan sikre attraktiv beklædning af højeste kvalitet. Dette medfører samtidig, at vi kan sikre vores andre sponsorer et optimalt og flot tryk af deres logoer på klubtøjet," udtaler Tonny Christensen.
 
Sportigan støtter lokalt
Hos Sportigan Odder er der også glæde at spore oven på de afsluttende forhandlingerne.
”Aftalen har for mig været utrolig vigtig, så jeg er selvfølgelig virkelig glad for at aftalen er kommet på plads. Odder Svømmeklub er Odders største forening og som lokal sportsbutik, er det vigtigt at samarbejde med de mange lokale foreninger, og jeg synes denne aftale sender et klart signal om, at vi som butik rigtig gerne vil støtte de lokale foreninger. Jeg er rigtig stolt over, at Odder Svømmeklub har valgt os som samarbejdspartner i de kommende fire år, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde," siger Danni Frederiksen indehaver af Sportigan Odder.
 
 
”Vi har valgt at samarbejde med Sportigan Odder, da de har givet os det bedste tilbud. Derudover har det også været med i vores overvejelser, at Sportigan Odder er den eneste lokalt ejede sportsbutik i byen. Som byens største forening, mener vi, at det er vigtigt at støtte erhvervslivet i Odder," siger sponsorchef Tonny Christensen.
 
Der vil i løbet af denne sæson blive afholdt klubaftener med gode tilbud til Odder Svømmeklubs medlemmer. Derudover vil Sportigan Odder også være tilstede ved særlige aktiviteter i Odder Svømmeklub.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder