Nye indlæg

Kategorier

God svømning ved Forum Horsens Cup

03-10-2016
Odder Svømmeklubs førstehold deltog i sidste weekend ved Forum Horsens Cup. Stævnet blev brugt til at få lidt fart i kroppen i en periode, hvor der svømmes rigtig langt til træning. Derfor var målsætningen heller ikke personlige rekorder, men derimod at få testet nogle af de tekniske og taktiske områder af, som vi har arbejdet med til træning.
 
Forum Horsens Cup afskiller sig fra de fleste andre stævner ved, at de har udskillelsesfinaler på alle 50 meter løbene. Det vil sige, at de otte svømmere, der kvalificerer sig til finalen, svømmer om ikke at blive sidst, da sidste mand hver gang ryger ud. Man svømmer så indtil, der kun er to svømmere tilbage. Odder var godt repræsenteret i disse finaler med både Marie Christensen, Johanne Skovgaard Terp, Cecilie Lykke Hansen, Nikolaj Isdahl og Lasse Dall. Lasse Dall fik mest ud af det, da han både i 50m butterfly og 50m fri stod tilbage blandt de sidste to. I 50m fri lykkes det ham endda at vinde. En finale, som indeholder hele syv 50 meter løb med fuld gas.
 
De yngste svømmere gjorde også rigtig god figur. Marie Christensen, Emma Rasmussen, Liv Hingeberg og Sebastian Møller Jürgensen slog alle flotte personlige rekorder i de fleste af deres løb. For Sebastian og Marie resulterede det i finaler i henholdsvis 100m fri og 200m fri, mens Emma Rasmussen svømmede en flot kravtid hjem til DM i 200m ryg.
 
Alt i alt en god optakt til de kommende jyske mesterskaber, som afvikles om en lille måneds tid.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder