Nye indlæg

Kategorier

Klubmesterskaber 2015

28-12-2015
Odder Svømmeklub afholdte i dagene 18-19 december deres traditionsrige klubmesterskab og begynderstævne. Klubmesterskaberne havde deltagelse af svømmere fra boblerne til førsteholdet og hallen emmede af jul, hygge og godt kammeratskab mellem svømmerne.
 
 
Der blev konkurreret på tværs af hold og alder og kæmpet om hvert eneste point. Under stævnet blev flere svømmere hædret for deres fine præstationerne i løbet af året, samt de svømmere der havde opnåede nåletider fik overrakt deres nåle under stævnet. Det hele kulminerede lørdag eftermiddag/aften med det store svømme Lucia optog i bassinet samt præmieoverrækkelse og efterfølgende julefrokost med knap 120 deltagere.

Begynderstævnet var igen i år en kæmpe succes. Omkring 230 børn fra svømmeskolen havde fundet vejen forbi Odder Svømmehal. For nogens vedkommende for at svømme deres første 25 meter til et ”rigtigt” stævne. Svømmeklubbens trænere hjalp de små svømmere med at komme i mål, og det var nogle meget stolte børn, der fik hængt deres første svømmemedalje om halsen, og efterfølgende kunne få nogle velfortjente æbleskiver.
 
 
Begynderstævnet er noget helt specielt for svømmeklubben, da der her for nogen tages de første armtag mod en lang karriere i Odder Svømmeklub. Og hvem ved måske lå der endnu en kommende Danmarksmester i bassinet lørdag eftermiddag ……
 
Se flere billeder fra Klubmesterskaberne her

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder