Nye indlæg

Kategorier

Første danske mesterskab afslutter historisk år i Odder Svømmeklub

06-12-2015
Et begivenhedsrigt år lakker mod enden for Odder Svømmeklub. Men hvilket år det har været!

Sidste sæson sluttede over alt forventning. Ved sommerens Danske Mesterskab på langbane fik Odder Svømmeklub en dansk juniormester, en svømmer udtaget til Swedish Games med landsholdet, samt en svømmer udtaget til de Nordiske Årgangsmesterskaber med landsholdet. Store resultater for en lille klub som Odder.
 


Efter sommerferien har svømmerne hævet overlæggeren yderligere. Ved de Jyske Mesterskaber tog Odder Svømmeklub ikke mindre end 11 medaljer, fordelt på 6 forskellige svømmere. Aldrig før har Odder haft så bred en talentmasse.

Det hele kulminerede dog ved de netop afsluttede Danske Mesterskaber på kortbane. Syv svømmere var kvalificeret, og der blev svømmet ikke mindre end 30 klubrekorder hjem i løbet af fire dages konkurrence, hvor alle svømmere stod for minimum en klubrekord.

Det helt store resultat stod Lasse Dall dog for, da han blev den første danske seniormester nogensinde i Odder Svømmeklubs historie, da han vandt 50m butterfly i tiden 24.45. En ekstrem udvikling af Lasse, der ved sit først DM i 2013 kun blev nr. 35 på samme distance.

Cecilie Lykke Hansen viste også flot svømning, og krydrede det med en bronzemedalje på 50m butterfly. Cecilie viste højt niveau i mange løb, men fik desværre en masse ærgerlige fjerdepladser.
Sidst, men ikke mindst, vandt Nikolaj Isdahl sin første medalje nogensinde til et dansk mesterskab, da han tog en flot sølvmedalje på 50m fri. Nikolaj har tidligere markeret sig i Jylland, men har nu taget skridtet helt op blandt de bedste i Danmark.
Jonathan Kristensen, Oskar Jørgensen, Oliver Degn og Johanne Skovgaard Terp markerede sig alle med god svømning, store personlige rekorder og masser af klubrekorder. Dette viser, at Odder Svømmeklub har en bred trup med en lysende fremtid.
 

Store resultater for Odder Svømmeklub, som tidligere har været en klub med årgangssvømmere, men nu kan bryste sig af at være en klub med junior- og seniorsvømmere.
Næste weekend venter de Danske Holdmesterskaber, hvor man som klub dyster mod andre klubber i hold. Her er Odder Svømmeklubs klare målsætning, at opnå oprykning til 3. division, og dermed fortsat markere sig i dansk svømning.

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder