Nye indlæg

Kategorier

Odder Svømmeklub viste sig frem ved Aalborg Cup

12-11-2015
Odder Svømmeklub deltog sidste weekend ved Aalborg Cup, der er et af de større svømmestævner afholdt i Vestdanmark med finalafsnit lørdag og søndag aften. Odder Svømmeklub stillede primært med klubbens andethold og talenthold, men også enkelte fra klubbens førstehold og sprinthold havde taget turen til Aalborg.
 
 
Alt i alt stillede Odder Svømmeklub med hele 38 svømmere. Det var første gang klubbens talenter prøvede kræfter på så højt niveau, men de unge svømmere gjorde en virkelig god figur med masser af personlige rekorder, hvor specielt Kathrine Bech Nielsen, Tobias Nielsen og Mathilde Lauridsen bør fremhæves for nogle rigtig gode resultater.
 
Weekenden bød generelt på deltagelse i flere finaler for Odder Svømmeklub, hvor klubben var repræsenteret af svømmere fra både første, andet og talentholdet. Ligeledes blev det også til flere flotte medaljer til klubbens svømmere, som virkelig viste, de kan være med på allerhøjeste niveau. Det lykkedes også Emma Rasmussen fra klubbens andethold at få en længe ventede kravtid på 200 meter ryg, der betyder hun sammen med flere holdkammerater, deltager ved de Vestdanske mesterskaber, der afholdes i næste måned.
 
Generelt svømmede Odders andethold rigtigt hurtigt, hvor det blev til nogle flotte personlige rekorder fra blandt andre Jeppe Dall, Laura Buur Rasmussen og Nicholas Bundgaard. Odder Svømmeklub kan nu se frem til Vestdanske mesterskaber, der afholdes næste måned, med en rekord stor deltagelse af Oddersvømmere.
 
 

Kategori: Klub Nyheder
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder