Afslutningsugen er aflyst, men vi glæder os til mærkesvømning! Og så er der snart TILMELDING til efterårssæsonen

16-06-2024

Afslutningsugen er aflyst

Spektrum har fredag orienteret os om, at de er nødt til at lukke svømmehallen en uge tidligere end forventet. Det betyder, at næste uge – mærkesvømningsugen – er den sidste uge i vandet for denne sæson, altså slutter vi d. 23. juni i stedet for d. 30. juni.

Det er vi møg-trætte af! Vi havde glædet os til på vanlig vis bare at hygge og lege den sidste gang inden sommerferien. Vi vil derfor se på mulighederne for at arrangere noget sjov og leg i Spektrum hallen i stedet for. Så kan vi også sige god sommerferie til hinanden.

Konkurrencesvømmerne får separat besked om kommende træningspas.

 

Mærkesvømning

Vi holder fast i mærkesvømning i næste uge. Det ved jeg, at flere har glædet sig meget til.

Vi mangler en del forældre til at tælle baner, så meld rigtig gerne ind HER, hvis du alligevel sidder i hallen.

Babyhold svømmer ikke mærkesvømning, men I kan tage kameraudstyr med, da vi traditionen tro giver mulighed for at I kan tage billeder af jeres barn den sidste gang i sæsonen.

Det er også okay at tage billeder af sit eget barn under mærkesvømning eller med diplom og mærke efterfølgende.

Det kan være, at vi på nogle hold (særligt dem hvor banesvømning ikke er i fokus), vælger at lege i stedet, eller hvis det er muligt deler holdet op i dem, der vil lege og dem der vil svømme baner.

 

Tilmelding til Efterårssæsonen 2024

Jeg er efterhånden i mål med holdplanen for næste sæson, så nu er det tid til at få styr på sit login! Planen for tilmeldingsåbning er som følger:

Tirsdag d. 25/6 kl. 12.00 åbner alle hold for medlemmer i igangværende forårssæson 2024.

Torsdag d. 27/6 kl. 12.00 åbner alle hold for dem, der har stået på venteliste, men ikke fået en plads i forårssæsonen 2024.

Tirsdag d. 2/7 kl. 12.00 åbner alle hold for nye medlemmer.

Ved sidste tilmeldingsåbning var der to udfordringer; problemer med nulstilling af password og manglende rabatter. Førstnævnte kan vi afhjælpe ved, at I tester jeres login inden åbning (og så skulle systemet også gerne være helt skarpt på dagen; det har supporten lovet mig). Sidstnævnte skulle jeg gerne have fået styr på i det nye system. Dog har vi i bestyrelsen besluttet at vores mest populære svømmeskolehold er undtaget 50 % rabat ved flere tilmeldinger på samme profil.

Som skrevet ud tidligere forventer vi at starte efterårssæsonen i uge 34 (mandag d. 19. aug.), som vi plejer. Feriedagene er lagt i kalenderen på hjemmesiden. Holdanbefalingerne er lige på trapperne. Og jeg regner med, at I fra tirsdag næste uge (altså en uge før tilmeldingsåbning) kan se holdene på hjemmesiden. Så planlægningshajerne kan bare slå sig løs! 😊

 

På vegne af bestyrelsen og ansatte i OS

De bedste hilsner
Gina


Vores sponsorer