Tilmelding, holdskifte & udmelding

Tilmelding Efterårsssæsonen 2022

Alle medlemmer i foråret 2022 kan tilmelde sig fra d. 1. aug. kl. 12.00, og nye medlemmer kan tilmelde sig fra d. 8. aug. samme tid.
 
Efterårssæsonen starter mandag d. 22. august 2022 og varer til og med søndag d. 29. januar 2023. Vi holder efterårsferie og juleferie i tråd med skolerne.
 
Alle kan tilmelde sig på et vilkårligt tidspunkt i løbet af sæsonen da vi tilpasser undervisningen, så nye medlemmer altid kan være med.
 
Tilmelding i en igangværende sæson lukker ca. 1 mdr. før sæsonen slutter. Der gives rabat ved tilmelding pr. 1. nov. Læs mere mere om priser og rabatter her.

Holdskifte

Er du kommet på et hold, der ikke er tilpas udfordrende, kan du nemt flytte til et andet hold, selvom sæsonen er gået i gang.
 
Hvis du ønsker at skifte til et andet hold, klikker du dig videre til tilmeldingssystemet, hvor du både kan læse om vores hold og se tidspunkter. Når du finder et passende hold med ledig(e) plads(er), noterer du dig holdets navn, dag og tidspunkt og sender en mail med disse informationer til kontakt@oddersvoem.dk, hvor du også oplyser navn og nuværende hold på den person, der skal flytte hold.
 
Så vil vi hurtigst muligt besvare din henvendelse og flytte tilmeldingen til det ønskede hold.
 
Du vil herefter modtage en mail om flytningen, og en evt. opkrævning på et beløb, hvis det ønskede hold er dyrere end det oprindeligt tilmeldte. Omvendt returnerer vi også differensen, hvis det nye hold er billigere end det oprindelige.
 
Er du i tvivl om, hvilket hold der er det bedste for dig eller dit barn, så ring til den breddeansvarlige, Gina V. Madsen, tlf. nr. 23 97 71 23, eller skriv om jeres situation til ovenstående mail.

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse pr. mail til klubben på kontakt@oddersvoem.dk
 
Kontingentet tilbagebetales kun den første løbende måned, fra sæsonstart eller tilmeldingsdatoen ved tilmelding i en igangværende sæson. 
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder