Mini Søheste - børn med særlig behov for opmærksomhed

Holdet er for børn på 3-7 år (vejl.), som har behov for ekstra støtte i vandet

Hvor: Mini Søheste svømmer og leger i den lave ende af varmtvandsbassinet (70 cm dybt).

Hvornår: Søhesteholdet er mandag eftermiddag i 30 min.

Hvem: Holdet er målrettet børn som er psykisk sårbare, motorisk udfordrede, usikre eller vandskrække, særligt sensitive, har ADHD eller andre udfordringer som gør, at de har behov for ekstra støtte i svømmeundervisningen. Der vil altid være to erfarne trænere til undervisningen.

Formål: Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn får den støtte som passer til barnets personlige behov. Det er især vigtigt, at barnet føler sig trygt og inkluderet, og derfor bestræber vi os på at skabe et tæt bånd mellem barn og træner. Målet er at udvikle barnets svømmefærdigheder i det tempo, der passer det enkelte barn.

Undervisning: På søhesteholdet er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi gør således en indsats for, at det enkelte barn får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle deres vand- og svømmefærdigheder gennem øvelser som passer til deres personlige niveau og behov.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder