Begynderstævne

Odder Svømmeklub afholder hvert år begynderstævne for klubbens børne- og ungdomshold. 
 
Hvornår?
I år afholdes klubmesterskabet lørdag d. 15/12-18 kl. 14.30.
 
Da der tidligere år har været stort fremmøde til Begynderstævnet vil vi bede alle Delfiner og Hajer om først at møde op kl. 15.00, for at skabe mere plads på kanten.
 
Afslutningsvist vil der være klubmesterskabets officiele præmieoverrækkelse, hvorefter konkurrenceafdelingen vil fremvise et smukt Luciaoptog.
 
Hvem?
Til klubmesterskabet har alle svømmeskolens børn fra ca. 3 år og opefter mulighed for at svømme 25 meter på tid med eller uden hjælpemidler. 
 
Vi sørger for, at alle børn får en god oplevelse ved at tilbyde at svømme sammen med dem.
 
Løb
Der vil være to løb hvor det ene er 25 m ryg og det andet er 25 m fri. Man bestemmer selv om man vil svømme et eller begge løb.
 
Alle børn får udleveret et flot diplom og en medalje når de har svømmet. Derudover får alle deltagerne æbleskiver inden at de tager hjem.
 
Hvordan?
Til klubmesterskabet svømmer de mindste børn først. Når i ankommer bedes de mindste børn stille sig i kø ved rutchebanen mens de større børn stiller sig i kø når speakeren nævner barnets hold.
 
Hvis barnet har et ønske om at svømme med en bestemt træner stiller i jer i kø ved den bane som træneren står ved.
 
Rækkefølge 
De mindste børn bliver bedt om at komme forrest i køen da disse hold svømmer først dvs. at holdene svømmer i følgende rækkefølge:
 
1. Vandhundehold, sæler, mini søheste og evt. småbørn
2. Store vandhunde og søheste
3. Søløver, AquaAction og havfruer
4. Delfiner
5. Hajer, udspring og AquaChallenge
6. Konkurrencehold
 
Tilskuere
Forældre og bedsteforældre er velkomne som tilskuere under begynderstævnet. Vi gør dog opmærksom på, at der er rigtig mange mennesker i svømmehallen under begynderstævnet.
 
Tilmelding
Tilmelding sker ved at udfylde en blanket som udleveres af dit barns træner i starten af november. Denne blanket skal dernæst afleveres til en træner.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder