Havfruesvømning børn

I forårssæsonen 2020 tilbyder vi havfruehold for børn på 7-10 år (vejledende), som vil svømme på en sjov og anderledes måde.
Havmænd er også velkomne
Føl dig som en ægte havfrue
Sjov og leg med havfruehaler
Hale og finne på, og så er du klar
På holdet sættes fokus på sjove lege og bevægelser i vand så du kommer til at føle dig som en ægte havfrue. Der laves sjove havfruelege så du bliver en del af et spændende havfrueeventyr og finder din indre havfrue.

På holdet lærer du ligeledes de grundlæggende svømmebevægelser med havfruehalen og øver korte sammensætninger af havfrueøvelser.

Barnet har mulighed for at have en forælder med i vandet til at hjælpe, hvis man aldrig har prøvet at have en havfruehale på. Barnet kan have en hjælper med indtil, at barnet selv kan svømme sikkert med halen. Vi har havfruehaler, som svømmerne låner til undervisningen.

Børnene vil til nogle træninger blive indelt i grupper ud fra deres alder og niveau for at sikre, at de får mest muligt ud af undervisningen.

Holdet er for børn mellem 7-10 år og vi tilbyder et tilsvarende hold for unge (tween/teens).

OBS: Det er en forudsætning, at du er vandtilvænnet, kan få hovedet under vandet og kan begå dig på dybt vand, når du starter på holdet. Undervisningen foregår i konkurrencebassinet, der er 2 m dybt.
 
Tilmelding til holdet åbner i uge 4 2020.
Odder Svømmeklub | Nølevvej 6, 8300 Odder