Nyheder

Træner

Birgitte Madsen

Jeg er træner for Aquafitness Classic og AquaCross. Jeg er vild med vand, og den bevægelsesfrihed vand giver. På mine hold lægger jeg vægt på, at vi får øget styrke og kondition igennem vandtræningen, men det skal også være sjovt med højt humør og god musik!

Brian Hjelm
Jeg hedder Brian. Jeg er træner på Store vandhunde og Søløver mandag-torsdag. Til dagligt arbejder jeg hos Aarhus Kommune, Entreprenørenheden.
 
De sidste mange år har jeg været træner og aktiv svømmer i Odder Svømmeklub, så klublivet betyder meget for mig. Igennem tiden har jeg undervist på mange forskellige holdtyper, men uanset hvilket hold jeg underviser på, så er mit motto det samme ”Det skal være sjovt at gå til svømning!” Det er utrolig givende og spændende at undervise i svømning. Det giver så mange positive oplevelser med både børn, unge og voksne at se og følge deres fremskridt i vandet er alle timerne værd.
Caden Halle
81738141
Jeg er hjælpetræner om fredagen på Store vandhunde. Jeg går i skole i Aarhus og er også selv svømmer i Odder Svømmeklub på K1. Jeg elsker svømning, og jeg elsker, at jeg kan lære andre at svømme, så de kan få samme glæde ud af det, som jeg har.
Clara Schmidt-Persson Hej jeg hedder Clara. Jeg er hjælpetræner på Vandhunde, Søløver og Søheste og svømmer også selv på Medley 1. Til dagligt går jeg i udskolingen på Skovbakkeskolen i Odder. Jeg har svømmet så længe, jeg kan huske, og har altid været mega vild med det. Jeg er super glad for at kunne dele min glæde for svømning med børnene. Jeg elsker virkelig min tid inde på kanten og i vandet.
Ditte Skov-Hansen

Jeg er instruktør på Senior Vandgymnastik og Baby- og Småbørnsholdene om fredagen. Jeg startede i Odder Svømmeklub i august 2021. Til daglig er jeg lærer, og har i den forbindelse undervist i svømning gennem mange år. Jeg har altid selv været glad for vand – og nyder at kunne give glæden (og trygheden) ved vand videre til store og små.

Frida Hollensen Jeg er gammel konkurrence svømmer og har altid elsket vand, så siden efteråret 2019 har jeg arbejdet som hjælpetræner her i svømmeklubben. ?? Jeg vil elske at kunne vise alle de fede oplevelser, man kan få i vandet og her i klubben, til alle de børn jeg møder i klubben. ?????? Så jeg håber rigtig meget, at vi ses på kanten - jeg er i hvert fald altid klar til at have det mega fedt i vandet sammen med dig! ????
Gina Madsen

Udover at være klubbens breddeansvarlige er jeg træner på vores babyhold torsdag formiddag og på Jump4fun holdet. Jeg har en idrætsfaglig baggrund og erfaring med svømmeundervisning for alle aldre. Jeg har været i Odder Svømmeklub siden august 2019.

Hanne Charlotte Hjelm

Jeg hedder Hanne. Jeg træner på Voksen Vandskræk og Vandhundehold mandag-torsdag. Til dagligt arbejder jeg hos BC Catering Skanderborg A/S.

Odder Svømmeklub fylder en del i min fritid. Jeg har igennem mange år været en del af bestyrelsen og har pt. en plads i både personale- og svømmeskoleudvalget. For mig er det vigtigt at bidrage til, at Odder Svømmeklub er en klub for alle, en klub hvor der er plads til forskellighed og gode vilkår, uanset om man svømmer i svømmeskolen eller i konkurrenceafdelingen.
 
I over 10 år har jeg været træner i Odder Svømmeklub, hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk. Det er for mig en fantastisk oplevelse at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Helle Skjoldborg

Jeg hedder Helle og træner for baby- og småbørnshold.

Til dagligt er jeg fodterapeut og arbejder på en klinik i Højbjerg. Jeg bor i Solbjerg med min mand og er mor til 3 svømmere her i klubben Oliver, Frederik og Emilie.

Min mand og jeg begyndte i klubben i 2009 som forældre til babysvømning med Oliver, og siden kom Frederik til. De to overlappede hinanden, men da Frederik blev 3 var der ikke flere "babyer" at have med i vandet... Indtil ca. 1,5 år efter, hvor vi begyndte igen, denne gang med Emilie. Og allerede til den første svømmetime blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at være træner for Baby og Småbørn.

Med mig på barsel og med ammekuller og trangen til at gøre noget godt, kom jeg til at sige ”ok, det kan jeg måske godt tænke mig, men kun 1 time!” Men de dejlige babyer og småbørn har fortryllet mig! Og jeg må indrømme selvom jeg er vild i vandet og dykker og "kaster" med babyerne, så gør jeg det, fordi jeg elsker dem og ved det styrker dem motorisk og mentalt. De øvelser og lege, jeg vælger at lave med mine hold, er alle nogen jeg selv har udsat mine børn for, da de var små. Øvelser, som jeg lærte af den træner, vi selv havde i sin tid. Jeg glæder mig til at møde dig og din baby i vandet! 

Herman Mazanti
Jan Løth Kryzhevskiy
61771867

Jeg er ansat som klubbens konkurrence-chef, så jeg er træner for konkurrence-hold 1, samtidig med at jeg samarbejder med klubbens øvrige ansatte og trænere om talentudvikling og svømning hos OS generelt.

Jeg startede selv med at svømme, da jeg som 9-årig ikke turde at gå ud i vandet ved stranden og ikke kunne svømme. Så imod min vilje blev jeg tilmeldt svømning i min hjemby Aabybro.

Herefter forlod jeg IKKE svømmeverdenen og ELSKER svømning, og den glæde som vand giver. 

Efter 1 år og 6 mdr. svømmede jeg på 1. holdet og vandt ret tidligt medaljer til årgangsmesterskaber. Fortsatte senere i Aalborg og vandt blandt andet DM junior guld som en af højdepunkterne sammen med DM-hold guld, dette sammen med en masse super gode oplevelser, gjorde at jeg efterfølgende valgte træner-karrieren blev uddannet på DK Trænerskole i Aalborg - svarende til diplomtræner ++ uddannelsen og efterfølgende har jeg taget uendelig mange kurser.

Som svømmetræner har jeg været træner i klubberne Aabybro, Horsens(x2), Skovbakken (x2), Fredericia, BHS, Skjetten (Norge) og Odder (x2)

Jeg har trænet svømmere på alle niveauer, og de største glæder i min karriere som træner har været at bringe Horsens Svømmeklub fra 4. division til Svømmeligaen med 4 oprykninger i træk, som den eneste enkeltstående svømmeklub i Danmark nogensinde. At blive nomineret til årets Årgang- juniortræner for kalenderåret 2016. Være med junior- og seniorlandsholdet i 2016/2017 som træner.

Men ikke mindst at have den ære af at træne en masse unge mennesker, have en masse fede træningstimer/fritimer sammen med dem og se dem opnå masser af flotte resultater, både som udøver men også som mennesker.

Jeg ELSKER SPORT og NATURLIGVIS ISÆR SVØMNING - også fordi det er verdens vigtigste idrætsgren, som har noget med sikkerhed at gøre. 
Kasper Ørgaard Kristensen

Jeg har været i Odder Svømmeklub siden sommeren 2019 og er hurtigt blevet meget glad for undervisning af både børn og unge. Som barn gik jeg selv på konkurrence-hold i klubben. Jeg er lige nu træner om mandagen og tirsdagen.

Kathrine Nonbye Erikstrup
Hej, mit navn er Kathrine!
Jeg er 18 år gammel og går i 3.g på Odder Gymnasium, hvor jeg har studieretningen Tysk A - Engelsk A, da jeg interesserer mig meget for sprog, kunst og kultur. 
Jeg har været i svømmeklubben lige fra da jeg gik til babysvømning og helt til konkurrenceafdeling, hvor jeg først for nyligt er stoppet.
Jeg har været træner i klubben i snart 4 år, og har altid nydt stemningen og fællesskabet i svømmehallen. Indtil videre har jeg mest erfaring med at have hold inde i varmtvandsbassinerne, hvor jeg har brugt det meste af min tid som træner. Men jeg har også arbejdet på diverse AquaCamps og nyder tiden med børnene i ferierne.
Kathrine Bech Nielsen
Maiken Ravnborg Pedersen

Jeg hedder Maiken og er træner på baby- og småbørnshold.. Jeg har en dejlig familie med en dreng på fire og en datter på ét år. De to små har jeg jo selvfølgelig gået til babysvømning med og det blev startskuddet til, at jeg selv blev fast instruktør for baby- og småbørn. Man kan bare ikke starte for tidligt til svømning (og det er heller aldrig for sent)! Jeg er fysioterapeut og er vild med de muligheder for leg og udvikling, som vand giver. Jeg elsker at kombinere svømningen med sang og aktiviteter, der får smilet frem og alle sanserne i spil. Det er så skønt at følge børnene fra de er helt små og se dem blive gode og glade svømmere.

Maja Fridberg Madsen
Jeg har været svømmetræner i Odder Svømmeklub, siden jeg var 13 år gammel, hvor jeg har prøvet kræfter med de fleste af de hold, som klubben tilbyder. Udover det er jeg også tidligere konkurrence-svømmer i Odder - så jeg kender klubben godt.
 
Jeg kan godt lide at være svømmetræner, fordi der er så mange muligheder for at udvikle lege og aktiviteter i vandet. Jeg bliver glad af at være sammen med børn og andre unge mennesker, og som træner elsker jeg at lære fra mig og ønsker at kombinere teknisk god svømning med sjove aktiviteter i vandet.
 
Marcus Reinholt Gjelstrup Jeg har været hjælpetræner i Odder Svømmeklub siden foråret 2020 og er hjælpetræner på Vandhunde og Søløver. Til daglig går jeg på gymnasiet i Odder. Jeg startede selv med at svømme, da jeg var 6 år og jeg har svømmet lige siden. Jeg har en lillesøster og en lillebror, som også svømmer i klubben. Derudover kan jeg godt lide at gå i fitness.
Peter Hagenau Hej. Mit navn er Peter, jeg er 17 år. I dagligdagen går jeg i 10. klasse. Jeg har været hjælpetræner og nu træner her i Odder Svømmeklub siden efteråret 2020, og jeg er rigtig glad for både at kunne hjælpe til og give min viden videre.

Hjælpetræner

Anna Skov-Hansen

Jeg er hjælpetræner på Store Vandhunde om fredagen. Jeg svømmer selv i konkurrenceafdelingen i Odder Svømmeklub og har gjort det siden 2018. Til daglig går jeg i udskolingen på Parkvejens Skole. Jeg kan godt lide at lære fra mig, og synes, det er sjovt at være sammen med børnene i vandet.

Clara Schmidt-Persson Hej jeg hedder Clara. Jeg er hjælpetræner på Vandhunde, Søløver og Søheste og svømmer også selv på Medley 1. Til dagligt går jeg i udskolingen på Skovbakkeskolen i Odder. Jeg har svømmet så længe, jeg kan huske, og har altid været mega vild med det. Jeg er super glad for at kunne dele min glæde for svømning med børnene. Jeg elsker virkelig min tid inde på kanten og i vandet.
Herman Mazanti
Jonas Møller Brendstrup
26240538
Julius Schumann Thrane
Leonora Holst Jensen

Jeg er hjælpetræner på Store vandhunde, Søløver og AquaAction om søndagen. Jeg har været hjælpetræner i klubben siden 2018. Jeg svømmer selv på K1 og jeg elsker at give min viden om svømning videre til børnene.

Nikolaj Kruse Rasmussen Jeg er førsteholdssvømmer i Odder Svømmeklub, og om søndagen er jeg træner på Vandhunde med og uden forældre. Til daglig går jeg på Parkvejens Skole.
Priva Hassan
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer