Nyheder

Jan Løth Kryzhevskiy
Beskrivelse

Jeg er ansat som klubbens konkurrence-chef, så jeg er træner for konkurrence-hold 1, samtidig med at jeg samarbejder med klubbens øvrige ansatte og trænere om talentudvikling og svømning hos OS generelt.

Jeg startede selv med at svømme, da jeg som 9-årig ikke turde at gå ud i vandet ved stranden og ikke kunne svømme. Så imod min vilje blev jeg tilmeldt svømning i min hjemby Aabybro.

Herefter forlod jeg IKKE svømmeverdenen og ELSKER svømning, og den glæde som vand giver. 

Efter 1 år og 6 mdr. svømmede jeg på 1. holdet og vandt ret tidligt medaljer til årgangsmesterskaber. Fortsatte senere i Aalborg og vandt blandt andet DM junior guld som en af højdepunkterne sammen med DM-hold guld, dette sammen med en masse super gode oplevelser, gjorde at jeg efterfølgende valgte træner-karrieren blev uddannet på DK Trænerskole i Aalborg - svarende til diplomtræner ++ uddannelsen og efterfølgende har jeg taget uendelig mange kurser.

Som svømmetræner har jeg været træner i klubberne Aabybro, Horsens(x2), Skovbakken (x2), Fredericia, BHS, Skjetten (Norge) og Odder (x2)

Jeg har trænet svømmere på alle niveauer, og de største glæder i min karriere som træner har været at bringe Horsens Svømmeklub fra 4. division til Svømmeligaen med 4 oprykninger i træk, som den eneste enkeltstående svømmeklub i Danmark nogensinde. At blive nomineret til årets Årgang- juniortræner for kalenderåret 2016. Være med junior- og seniorlandsholdet i 2016/2017 som træner.

Men ikke mindst at have den ære af at træne en masse unge mennesker, have en masse fede træningstimer/fritimer sammen med dem og se dem opnå masser af flotte resultater, både som udøver men også som mennesker.

Jeg ELSKER SPORT og NATURLIGVIS ISÆR SVØMNING - også fordi det er verdens vigtigste idrætsgren, som har noget med sikkerhed at gøre. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer